Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

SwizzBeatz
Регистриран: 25 ное 2010, 15:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от SwizzBeatz » 28 юли 2016, 01:37

Не съм се интересувал от "тайните" планове, на който и да е от операторите. От 12 г. съм на Ментел и почва да ми писва от техните глупости. Основната причина, поради която искам да се махна от тях е олигофренския им план, на който съм - минути към национални, мобилни мрежи. Е т'ва е супер подигравката и нарочно са го кръстили така, за да може да излъжат повече хора, както разбира се излъгаха и мен. Разговаряйки с няк'ъв измислен псевдо мениджър на *88 му зададох следния въпрос - звуча ли ти като доволен клиент, след над 30лв сметка отгоре над таксата (заради въпросните фиксирани разговори). Втория ми въпрос беше - "Ти би ли ползвал подобен план?". С удоволстиве щял да го ползва и много хора го ползвали. Пълни олигофрени. Някой може ли да обясни как може да се пренесе номер и същевременно да се прекрати договор с тях (като се заплатят въпросните неустойки) и после мога ли да отида до офиса да ги наплюя ? Ще съм благодарен на малко информация

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от behroozwolf » 28 юли 2016, 06:25

Кога ще престанете да лижете на Мтел задника, или си продължавайте, но просто си замълчете с вашето мнение, което даже не се брои и за лично мнение. А да Ви кажа ли, че 5-6 разиграват 55-60 годишен човек, защото си е прехвърлил номера и не искат да ми отблокират телефона. Но май ще хвана днес телефона и за пореден път ще им вдигна скандал, че или дават срещу този телефон нов телефон на подобна цена или просто се стига до съд.

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от behroozwolf » 28 юли 2016, 06:29

Ако договора е безсрочен, няма да дължите неустойки. За да се прехвърлите на друг оператор, просто отивате в офиса на оператора и пускате заявление. Като на момента да си сключите договора и ще Ви дадат СИМ картата. СЛед това( май беше в същия ден) ще получите СМС, че има подадено заявление и на еди коя си дата ще се осъществи това прехвърляне. Като в този ден няма да може да звъните, или поне няколко часа. Иначе, недейте вярва за нищо на тези от *88, които не знаят как да си задържат клиентите.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Apple_fan » 28 юли 2016, 07:38

Аз съм доволен от Мтел, както и много други. Доволен съм от покритието и скоростта на мобилния интернет, както и качеството на звука при разговори. Нещо против ли имаш? Твоите проблеми какво ме касаят?
Мисля, че претенциите на някои потребители са доста крайни. Мислят, че всеки им е длъжен, въпреки че, това е лъжене на дребно, нищо друго.
Няколко човека от този форум разводняват цялото интернет пространство. Теб на няколко места ти видях мнениета. Имаше един, който постоянно се хвалеше, че има 3Г в мазето на село, та и той в няколко форума. И много други.
Единствената глупост на Мтел са минутите, които важат само към мобилни. Но противно на мненията тук, мога да кажа, че плана Безкрай е насочен към младите, говорещи предимно в мрежата на Мтел. Тези от 34 и 70 лв са за говорещи къ всички мрежи. И като плюете Мтел се замислете, че никой друг оператор не дава да се говори безплатно след изчерпване на националните.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 28 юли 2016, 08:11

Не разводнявайте темата с обсъждане, кой план става и кой не, и кой давал по-хубава услуга. Има си тема в която се дават оценки за състоянието на мрежите, а тази е за скритите планове.

[Quote]И като плюете Мтел се замислете, че никой друг оператор не дава да се говори безплатно след изчерпване на националните.[/Quote]
Поради простата причина, че другите два дават напълно неограничени разговори към всички, като таксите започват от 16лв. при Виваком. Кому са нужни неограничени разговори в мрежата на един оператор, след като се дават към всички? И това не е ли пак някакво ограничение?
Samsung GALAXY S22 Ultra

DNST
Регистриран: 05 яну 2016, 09:40

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от DNST » 28 юли 2016, 15:37

[quote]Поради простата причина, че другите два дават напълно неограничени разговори към всички, като таксите започват от 16лв. при Виваком. Кому са нужни неограничени разговори в мрежата на един оператор, след като се дават към всички? И това не е ли пак някакво ограничение?[/quote]

Евала, много добре го каза! Друга глупост в плановете на червените е тази, че неограничените минути към мобилните мрежи на МЕНТЕЛ влизат в сила едва след като включените национални към всички МОБИЛНИ мрежи свършат. Е нали към мрежата им са безкрайни (както подсказва и името на плана им)?! Защо черпят от националните? И като допълня поста си с това, че боб е в тяхната мрежа, но безкрайните минути НЕ важат към тях и направо им забиваме пирона в ковчега.

Само едно не разбирам - положението на този оператор заради некадърното българско управление ли е такова или наредбата на австрийците (или които там им бяха собственици) е да се прогонят абонатите, на които не им се плаща по 30+ стотинки за минута за фиксирани мрежи. Язък, че не е по темата, иначе щях да питам някой по-запознат може ли да каже телекомите на тази фирма в другите страни как се развиват.

nomercy
Регистриран: 12 юни 2008, 18:08

Мнение от nomercy » 28 юли 2016, 16:16

Да идиотията е пълна с национални мобилни минути и е малко лъжа на дребно, но съм доволен от мрежата им и явно ще трябва да се прехвърля към фирмените планове та минутите са и към стационарни и към 0700 номера( поне доколкото видях ) и ома включени международни разговори - включително към мобилни в ЕС

koklo_2
Регистриран: 11 сеп 2013, 17:45

Мнение от koklo_2 » 28 юли 2016, 19:52

Дали все пак ще е възможно да се завърнете към темата и някой да каже, скритите оферти в ниския ценови диапазон? :D

aleks09
Регистриран: 31 юли 2016, 15:27

Мнение от aleks09 » 31 юли 2016, 15:39

Някой знаели нещо за офертите през август на Теленор

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от velnsl » 31 юли 2016, 22:32

Идиотията не е това, а че има хора да подписват на този план.
Не е луд, тоз дет яде баницата.

Отговори