Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 25 ное 2010, 15:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не съм се интересувал от "тайните" планове, на който и да е от операторите. От 12 г. съм на Ментел и почва да ми писва от техните глупости. Основната причина, поради която искам да се махна от тях е олигофренския им план, на който съм - минути към национални, мобилни мрежи. Е т'ва е супер подигравката и нарочно са го кръстили така, за да може да излъжат повече хора, както разбира се излъгаха и мен. Разговаряйки с няк'ъв измислен псевдо мениджър на *88 му зададох следния въпрос - звуча ли ти като доволен клиент, след над 30лв сметка отгоре над таксата (заради въпросните фиксирани разговори). Втория ми въпрос беше - "Ти би ли ползвал подобен план?". С удоволстиве щял да го ползва и много хора го ползвали. Пълни олигофрени. Някой може ли да обясни как може да се пренесе номер и същевременно да се прекрати договор с тях (като се заплатят въпросните неустойки) и после мога ли да отида до офиса да ги наплюя ? Ще съм благодарен на малко информация
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Кога ще престанете да лижете на Мтел задника, или си продължавайте, но просто си замълчете с вашето мнение, което даже не се брои и за лично мнение. А да Ви кажа ли, че 5-6 разиграват 55-60 годишен човек, защото си е прехвърлил номера и не искат да ми отблокират телефона. Но май ще хвана днес телефона и за пореден път ще им вдигна скандал, че или дават срещу този телефон нов телефон на подобна цена или просто се стига до съд.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако договора е безсрочен, няма да дължите неустойки. За да се прехвърлите на друг оператор, просто отивате в офиса на оператора и пускате заявление. Като на момента да си сключите договора и ще Ви дадат СИМ картата. СЛед това( май беше в същия ден) ще получите СМС, че има подадено заявление и на еди коя си дата ще се осъществи това прехвърляне. Като в този ден няма да може да звъните, или поне няколко часа. Иначе, недейте вярва за нищо на тези от *88, които не знаят как да си задържат клиентите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз съм доволен от Мтел, както и много други. Доволен съм от покритието и скоростта на мобилния интернет, както и качеството на звука при разговори. Нещо против ли имаш? Твоите проблеми какво ме касаят?
Мисля, че претенциите на някои потребители са доста крайни. Мислят, че всеки им е длъжен, въпреки че, това е лъжене на дребно, нищо друго.
Няколко човека от този форум разводняват цялото интернет пространство. Теб на няколко места ти видях мнениета. Имаше един, който постоянно се хвалеше, че има 3Г в мазето на село, та и той в няколко форума. И много други.
Единствената глупост на Мтел са минутите, които важат само към мобилни. Но противно на мненията тук, мога да кажа, че плана Безкрай е насочен към младите, говорещи предимно в мрежата на Мтел. Тези от 34 и 70 лв са за говорещи къ всички мрежи. И като плюете Мтел се замислете, че никой друг оператор не дава да се говори безплатно след изчерпване на националните.
Мисля, че претенциите на някои потребители са доста крайни. Мислят, че всеки им е длъжен, въпреки че, това е лъжене на дребно, нищо друго.
Няколко човека от този форум разводняват цялото интернет пространство. Теб на няколко места ти видях мнениета. Имаше един, който постоянно се хвалеше, че има 3Г в мазето на село, та и той в няколко форума. И много други.
Единствената глупост на Мтел са минутите, които важат само към мобилни. Но противно на мненията тук, мога да кажа, че плана Безкрай е насочен към младите, говорещи предимно в мрежата на Мтел. Тези от 34 и 70 лв са за говорещи къ всички мрежи. И като плюете Мтел се замислете, че никой друг оператор не дава да се говори безплатно след изчерпване на националните.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не разводнявайте темата с обсъждане, кой план става и кой не, и кой давал по-хубава услуга. Има си тема в която се дават оценки за състоянието на мрежите, а тази е за скритите планове.
[Quote]И като плюете Мтел се замислете, че никой друг оператор не дава да се говори безплатно след изчерпване на националните.[/Quote]
Поради простата причина, че другите два дават напълно неограничени разговори към всички, като таксите започват от 16лв. при Виваком. Кому са нужни неограничени разговори в мрежата на един оператор, след като се дават към всички? И това не е ли пак някакво ограничение?
[Quote]И като плюете Мтел се замислете, че никой друг оператор не дава да се говори безплатно след изчерпване на националните.[/Quote]
Поради простата причина, че другите два дават напълно неограничени разговори към всички, като таксите започват от 16лв. при Виваком. Кому са нужни неограничени разговори в мрежата на един оператор, след като се дават към всички? И това не е ли пак някакво ограничение?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[quote]Поради простата причина, че другите два дават напълно неограничени разговори към всички, като таксите започват от 16лв. при Виваком. Кому са нужни неограничени разговори в мрежата на един оператор, след като се дават към всички? И това не е ли пак някакво ограничение?[/quote]
Евала, много добре го каза! Друга глупост в плановете на червените е тази, че неограничените минути към мобилните мрежи на МЕНТЕЛ влизат в сила едва след като включените национални към всички МОБИЛНИ мрежи свършат. Е нали към мрежата им са безкрайни (както подсказва и името на плана им)?! Защо черпят от националните? И като допълня поста си с това, че боб е в тяхната мрежа, но безкрайните минути НЕ важат към тях и направо им забиваме пирона в ковчега.
Само едно не разбирам - положението на този оператор заради некадърното българско управление ли е такова или наредбата на австрийците (или които там им бяха собственици) е да се прогонят абонатите, на които не им се плаща по 30+ стотинки за минута за фиксирани мрежи. Язък, че не е по темата, иначе щях да питам някой по-запознат може ли да каже телекомите на тази фирма в другите страни как се развиват.
Евала, много добре го каза! Друга глупост в плановете на червените е тази, че неограничените минути към мобилните мрежи на МЕНТЕЛ влизат в сила едва след като включените национални към всички МОБИЛНИ мрежи свършат. Е нали към мрежата им са безкрайни (както подсказва и името на плана им)?! Защо черпят от националните? И като допълня поста си с това, че боб е в тяхната мрежа, но безкрайните минути НЕ важат към тях и направо им забиваме пирона в ковчега.
Само едно не разбирам - положението на този оператор заради некадърното българско управление ли е такова или наредбата на австрийците (или които там им бяха собственици) е да се прогонят абонатите, на които не им се плаща по 30+ стотинки за минута за фиксирани мрежи. Язък, че не е по темата, иначе щях да питам някой по-запознат може ли да каже телекомите на тази фирма в другите страни как се развиват.
Да идиотията е пълна с национални мобилни минути и е малко лъжа на дребно, но съм доволен от мрежата им и явно ще трябва да се прехвърля към фирмените планове та минутите са и към стационарни и към 0700 номера( поне доколкото видях ) и ома включени международни разговори - включително към мобилни в ЕС
Дали все пак ще е възможно да се завърнете към темата и някой да каже, скритите оферти в ниския ценови диапазон? :D
Някой знаели нещо за офертите през август на Теленор
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Идиотията не е това, а че има хора да подписват на този план.
Не е луд, тоз дет яде баницата.
Не е луд, тоз дет яде баницата.