Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Bachev е прав! Колко ще са добри офертите по Коледа няма как да се знае отсега, но принципно декември месец операторите предлагат най-добрите оферти за годината! Така че ако ви е изтекъл договора септември-октомври, винаги е по-добре да се изчака 1-2 месеца на безсрочен, дори да има по-висока такса евентуално. Защото после 2 години няма промяна, край. Поне при Виваком, дори да искаш да им даваш повече пари- няма начин! Малоумна работа, но добре дошли в най-изкривения пазар на мобилни услуги в Европа!
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Изчакайте още месец тогава ще пуснат истинскте оферти!
[/Quote]
5 лв - всичко неограничено, даже първите 6 месеца без такса.
[/Quote]
5 лв - всичко неограничено, даже първите 6 месеца без такса.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
При виваком МОЖЕ да се сменя програмата към по-висока. Имам карта при тях 5лв/месец двугодишен и на 123 и във офис ми казват, че мога да я вдигна на smart U.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Декември изтичат договорите на много хора и ще има борба за клиенти!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На мен пък ми отказаха. Може би зависи на какъв план искаш да преминеш, но не виждам смисъл да им плащам за най-високия. Вечер LTE скороста в моя квартал пада до 6-7 Mpbs... в София. Виваком, 2017 г.
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И какъв ти е проблема, не можах да разбера? Ако теглиш торенти, да?
Note 20 Ultra 5G
Може да вдигнеш само на стандартна такса, на [B]промоционална НЕ може[/B]. Аз затова им платих преди 2 година 120лв(6 такси без ДДС, точно преди да станат 3 таксите) и се махнах от тях, като не ми дадоха да мина на тогаващния план за 30лв намален от 100лв където беше.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, ето тук е голямата разлика с Мтел. При тях може да минеш и на промоционална месечна такса, стига да е по-висока. Което е логично, все пак оператора ще печели повече пари от теб. Затова когато ми изтече договора, сериозно ще обмисля преминаване към Мтел.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Недей, бате. Все нещо сбъркано, ама винаги нагоре...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Виж е ценоразписа на Мтел, но мисля, че има такса за преминаване към промо такса. Май е 25 лв. Освен това, бих те посъветвал да проучиш докъде са стигнали с 4Г мрежата. Защото до юли месец са доста назад от Виваком.