Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ей така за спорта Мтел са си вдигнали
всички планове с по 2лв :D
всички планове с по 2лв :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
явно се подготвят за големите промоции другия месец..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Опитват се да печелят от "иновацията" си със споделяне на нет, която аз така и не разбрах какво и как предоставят, както и колко ти е нета, който можеш да ползваш на месец - целият или само 50%, ако не споделяш с никой
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Явно няма проблем да си караме на сегашните планове без да преподписваме. Много приятели имам, които са с изтекли договори от 4-5 месеца, но не преподписват и таксите им не се променят.
В новите догови пък има клауза, че промо условията важат 24 месеца. Който преподпише при такива условия няма да може да ползва преференциалните условия след изтичане на договора.
Това е като скрита мина и ще има неприятно изненадани след 2 години
В новите догови пък има клауза, че промо условията важат 24 месеца. Който преподпише при такива условия няма да може да ползва преференциалните условия след изтичане на договора.
Това е като скрита мина и ще има неприятно изненадани след 2 години
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да не забравяме за + 2,60 за услуги, които не ползваш и ако не ти правят впечатление за да ги спреш след първия месец си се начисляват за плащане.
Тези полезни и желани от всички услуги не знам що така не ги рекламират в предимствата на плана :)
Явно тази политика има успех, щом я продължават и надграждат :)
Тези полезни и желани от всички услуги не знам що така не ги рекламират в предимствата на плана :)
Явно тази политика има успех, щом я продължават и надграждат :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
До миналата седмица бях при Теленор, с промоционална такса 14,99 за 24 месеца, които изтичаха на 04.11.2017.След това таксата скачаше на 39.99лв. Не ми позволиха да подпиша за нови 24 мес. при същите условия, затова си прехвърлих тел. на Мтел. Направиха ми пакет с интернета и телевизията. за 15.99.polarr31 написа: ↑10 окт 2017, 14:19Явно няма проблем да си караме на сегашните планове без да преподписваме. Много приятели имам, които са с изтекли договори от 4-5 месеца, но не преподписват и таксите им не се променят. В новите догови пък има клауза, че промо условията важат 24 месеца. Който преподпише при такива условия няма да може да ползва преференциалните условия след изтичане на договора. Това е като скрита мина и ще има неприятно изненадани след 2 години
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Привет, какъв е точно този пакет - на жена ми изтича договора с Мтел, какво дават за тези 15, 99 лева?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Привет, Преди да си прехвърля номера към Мтел, имах към тях 120 мисля тв. канала и интернет - 50 Mbps за 18.99лв. След като си прехвърлих номера ми направиха пакет от трите услуги: каналите станаха 130, скоростта на нета се увеличи от 50, на 75 Mbps, отново за 18.99.Към тях се добавя и телефона с неограничени разговори към всички + 3000 MB на макс. скорост, за 15.99.Общо 35 лв.