Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Blue Sky
Дата: 11.10.2017 21:08
Никой никому не е длъжен, така че в случая дори 15% са много. Освен това Мтел са единственият оператор, който винаги ти позволява да преподпишеш на текущия си план. [/Quote]
Blue Sky, не ми се обиждай, но като ти чета мненията ми се струваш като някой киселяк, който му се срива настроението, когато някой сподели нещо, което може да е от полза на всички.
Направих си труда да ти разгледам и първите мнения във форума от 2015г и ми се струва, че си претърпял някаква метаморфоза оттогава с този "Слим боб за 5 лв"
Давай го по-ведро и се радвай повече на живота ;)
Дата: 11.10.2017 21:08
Никой никому не е длъжен, така че в случая дори 15% са много. Освен това Мтел са единственият оператор, който винаги ти позволява да преподпишеш на текущия си план. [/Quote]
Blue Sky, не ми се обиждай, но като ти чета мненията ми се струваш като някой киселяк, който му се срива настроението, когато някой сподели нещо, което може да е от полза на всички.
Направих си труда да ти разгледам и първите мнения във форума от 2015г и ми се струва, че си претърпял някаква метаморфоза оттогава с този "Слим боб за 5 лв"
Давай го по-ведро и се радвай повече на живота ;)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Blue Sky, не ми се обиждай, но като ти чета мненията ми се струваш като някой киселяк, който му се срива настроението, когато някой сподели нещо, което може да е от полза на всички.[/Quote]+1 Абсолютно точно казано, респект.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Номерът на Мтел за лоялни клиенти е 1551, да звънне там да види какво ще му предложат.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Благодаря, Деси!
Инфото ще е полезно на всички (yes)
Инфото ще е полезно на всички (yes)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На 1551 му предложили 2XL за 35,98лв :D
Общо взето гледат си офертите от сайта и си ги предлагат.
Моят човек каза, че няма да преподписва. Засега ще си кара на стария план, а ако Виваком изкарат добра оферта ще си пренесе номера при тях.
Не знам каква им е играта на Мтел и Виваком, но определено вярвам, че играят комбина.
Теленор, ако поискат, могат да им вземат половината потребители сега, но и тяхната политика е смотана.
Общо взето гледат си офертите от сайта и си ги предлагат.
Моят човек каза, че няма да преподписва. Засега ще си кара на стария план, а ако Виваком изкарат добра оферта ще си пренесе номера при тях.
Не знам каква им е играта на Мтел и Виваком, но определено вярвам, че играят комбина.
Теленор, ако поискат, могат да им вземат половината потребители сега, но и тяхната политика е смотана.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Картела е много якккккккккккккккк.
Нищо свястно няма да има и за Коледа, тази вечер ми изтече инфо и реших да споделя, тъй че не си губете силите/пари да чакате дядо Мраз :) Първо трябвало да станете послушни и едва след тва чакйате символични подарьчета
Жалко но факт, дрането на кожи да се счита за нормален процес , но пък продължителен :)
Нищо свястно няма да има и за Коледа, тази вечер ми изтече инфо и реших да споделя, тъй че не си губете силите/пари да чакате дядо Мраз :) Първо трябвало да станете послушни и едва след тва чакйате символични подарьчета
Жалко но факт, дрането на кожи да се счита за нормален процес , но пък продължителен :)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това което казваш е точно така. Няколко човека тук го пишем това от няколко месеца, а от година обяснявахме да се възползват от офертите, които се раздаваха при пренос и подновяване на договор, защото ще изчезнат и идва суша.
Обаче г-н Бачев, системно подвеждаше хората, че най-доброто предстои. Така му казвал неговия човек от Виваком. Да ама не! Дори напротив, ще има увеличение на цените и единствените промоции за в бъдеще, ще са някакви проценти отстъпки от месечните такси за една и две години от преподписването.
Обаче г-н Бачев, системно подвеждаше хората, че най-доброто предстои. Така му казвал неговия човек от Виваком. Да ама не! Дори напротив, ще има увеличение на цените и единствените промоции за в бъдеще, ще са някакви проценти отстъпки от месечните такси за една и две години от преподписването.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Вчера актуализирах инфото какво предлагат Виваком при пренос.
Добавят към плановете Smart L+, Smart XL и Smart XL+ по 50% отгоре мобилен интернет, който се полага в стандартната тарифа и това е.
Това могат до края на месеца да предложат.
Днес, ако имам време, ще актуализирам инфото и за Мтел, където ще са по-добре нещата мисля...
Добавят към плановете Smart L+, Smart XL и Smart XL+ по 50% отгоре мобилен интернет, който се полага в стандартната тарифа и това е.
Това могат до края на месеца да предложат.
Днес, ако имам време, ще актуализирам инфото и за Мтел, където ще са по-добре нещата мисля...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Поисках им за преподписване на Мтел 2XL с 40% отстъпка, преди няколко месеца жена ми подписа на него за 20,40, сега казаха че го няма вече и ми предложиха за 22 лв. неограничени мобилни, 9 нет и не знам колко канала телевизия.И не можеш да вземеш телефон с цената на 2ХЛ.Съгласих се защото слушалка не ми трябва и нета ми е предостатъчен ( хабя около 3-4 на месец ) но като цяло вървят нагоре май цените...
Аз изпитвам уплах, как по Великден ще се надчуквам със яйца и изведнъж от някое борак-яйце ще изскочи Балчев и ще изреве: Недей, хубавите оферти предстоят....не го троши това яйце. :S:S:S