Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тъпото е, че сега няма не искам и цената да е с -33% на долу (пак плановете да са по 16-18 лв) ако не искаш роуминг.
А Сега си имаме Дотация - многото дето не го ползват, плащат на(заради) малкото дето го ползват роуминга.
А Сега си имаме Дотация - многото дето не го ползват, плащат на(заради) малкото дето го ползват роуминга.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Дойде време всички да плащаме за простотията на Европейската комисия, наречена "отпадане на роуминга".[/Quote]Ако действителво е виновен роуминга, то защо цените не скочиха в Румъния и Сърбия, там също отпадна роуминга? По-вероятно плащаме за нашата си българска простотия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ей тва е наистина много любопитно, ако е вярно значи пак сме свещени крави и ни доят много яко, въпреки че уж сме били най бедни. Обаче ставаме да правим богати една щепа тарикат мазници.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Ако действителво е виновен роуминга, то защо цените не скочиха в Румъния и Сърбия, там също отпадна роуминга? По-вероятно плащаме за нашата си българска простотия.[/Quote] Не се притеснявай, и там ще се вдигнат цените. Мобилните оператори няма да допуснат да им се орязва печалбата, а те да гледат безучастно.polarr31 написа: ↑19 окт 2017, 15:10[Quote]Дойде време всички да плащаме за простотията на Европейската комисия, наречена "отпадане на роуминга".[/Quote]Ако действителво е виновен роуминга, то защо цените не скочиха в Румъния и Сърбия, там също отпадна роуминга? По-вероятно плащаме за нашата си българска простотия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Не се притеснявай, и там ще се вдигнат цените. Мобилните оператори няма да допуснат да им се орязва печалбата, а те да гледат безучастно.[/Quote]"и там ще се вдигнат цените" - да бе, да, ще се вдигнат, ама друг път. Когато се вдигнат ми се обади. Тази измишльотина за уж "роуминга орязва печалбата" е плод на сговор на тройния картел, който в еуфорията от новината "роуминг" си пробута дървените планове. Сега еуфорията от "роуминга" първо вече отмина и второ като вземем предвид, че в Румъния и Сърбия има реална конкуренция, то никой оператор там няма да рискува да си загуби клиентите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Алгор , намери ли време да актуализираш инфото какво предлагат и Мтел при пренос?[/Quote]
Извинявам се, но не съм.
Ще опитам утре да стигна, но е петък и всички олигофрени (в работен аспект) се сещат за нещо петъчно и става мазало.
Извинявам се за забаянето!
Извинявам се, но не съм.
Ще опитам утре да стигна, но е петък и всички олигофрени (в работен аспект) се сещат за нещо петъчно и става мазало.
Извинявам се за забаянето!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]bambam2k
Дата: 19.10.2017 12:16
Solo ти говориш за преподписване, най вероятно , нали ?
Аlgor говори за пренос, нещата са много различни.
Аз питах в мтел и няма нищо,даваха само стандартните от сайта предложения [/Quote]
Повярвай ми, не са чак толкова различни нещата.
Офертите се въртят около тези проценти, защото офертите за пренос са равни на офертите за задържане (т.е. последните преди да те изтърват като клиент).
[Quote]P0P0
Дата: 19.10.2017 12:42
Дори и не усещаш, че за оператора твоята схема дори е по-изгодна. На безсрочен договор утре ще им плащаш повече.[/Quote]
Не им е много изгодно да имат такива "свободни електрони", защото е възможно да ги изтърват. Операторите предпочитат вързани с договор клиенти.
Когато няма никаква изгода от сключване на договор, няма смисъл да се пристъпва към сключване на такъв. По-добре да се изчакат "по-добри времена". Няма да ми е проблем да остана на безсрочен договор, на същия план - в момента ми покрива нуждите
Дата: 19.10.2017 12:16
Solo ти говориш за преподписване, най вероятно , нали ?
Аlgor говори за пренос, нещата са много различни.
Аз питах в мтел и няма нищо,даваха само стандартните от сайта предложения [/Quote]
Повярвай ми, не са чак толкова различни нещата.
Офертите се въртят около тези проценти, защото офертите за пренос са равни на офертите за задържане (т.е. последните преди да те изтърват като клиент).
[Quote]P0P0
Дата: 19.10.2017 12:42
Дори и не усещаш, че за оператора твоята схема дори е по-изгодна. На безсрочен договор утре ще им плащаш повече.[/Quote]
Не им е много изгодно да имат такива "свободни електрони", защото е възможно да ги изтърват. Операторите предпочитат вързани с договор клиенти.
Когато няма никаква изгода от сключване на договор, няма смисъл да се пристъпва към сключване на такъв. По-добре да се изчакат "по-добри времена". Няма да ми е проблем да остана на безсрочен договор, на същия план - в момента ми покрива нуждите
[Quote]Повярвай ми, не са чак толкова различни нещата.
Офертите се въртят около тези проценти, защото офертите за пренос са равни на офертите за задържане (т.е. последните преди да те изтърват като клиент).[/Quote]
Извинявайте, ама пишете пълни глупости...
Офертите се въртят около тези проценти, защото офертите за пренос са равни на офертите за задържане (т.е. последните преди да те изтърват като клиент).[/Quote]
Извинявайте, ама пишете пълни глупости...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
И ти извинявай, но не пиша глупости.
Преди 2 години Мтел имаха някаква коледна акция с 25% отстъпка. На мен ми дадоха 30% защото мигрирах от Виваком.
Скоро съфорумник писа, че са му дали 50% на същия план по това време като си е бил абонат на Мтел.
Ако се дава по-добра отстъпка за пренос на номер, нали лесно мога и аз да си пренеса номера? Това е малко омагьосан кръг
Преди 2 години Мтел имаха някаква коледна акция с 25% отстъпка. На мен ми дадоха 30% защото мигрирах от Виваком.
Скоро съфорумник писа, че са му дали 50% на същия план по това време като си е бил абонат на Мтел.
Ако се дава по-добра отстъпка за пренос на номер, нали лесно мога и аз да си пренеса номера? Това е малко омагьосан кръг
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Вчера ми предложиха в Мтел за фирма ако съм , а не физ лице
неограничени и 5000МВ за 18 лв с ддс
неограничени и 5000МВ за 18 лв с ддс