Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Възклицания от типа [Quote]... а?[/Quote] ги ползва сред твоите връстници. 4G - то няма никакво отношение към повишаването на цените. Както и неизбежното въвеждане на 5G. А че [Quote]ЕК ни го начука[/Quote] и ще продължава да ни го *** ще виждаш сам. Няма случай в който държавата или ЕК или който и да бил, да пречи на печалбата на бизнеса, с условия, такси, данъци е крайния ефект да не е повишаване на цените за крайните потребители.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тоя тъпак "роро" си сменя ника през няколко дни... Няма оттърване.., И в Никсанбал ходи да сере от време на време. Иначе май се казва милен стефанов от варна/аспарухово.
Note 20 Ultra 5G
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Подобно, само че с 6 ГБ ни предложиха преди време Виваком за 14 лв :D. А грам нямаме много номера за използване.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote] Ако операторите запазят тези цени или няма да преподписвам договор или ще търся едногодишен договор без устройство. И без това цените на устройствата им са като тези на свободна продажба в нета, освен ако не са на двата най-високи плана.[/Quote]
Напълно съм съгласен с теб. Аз също ще остана на безсрочен договор, защото предложенията на операторите са направо обидни за всеки със здрав разум. И когато много хора го направят, това ще е достатъчно да промени пазара!
Напълно съм съгласен с теб. Аз също ще остана на безсрочен договор, защото предложенията на операторите са направо обидни за всеки със здрав разум. И когато много хора го направят, това ще е достатъчно да промени пазара!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]1. Да, на изтекъл договор съм и наистина вместо 10 лева плащам 14 лв/месец. (4 лева ми осигуряват свободата всеки момент да им бия шута).
2. Телефон от оператор не купувам принципиално (скъпи са и са заключени).
3. Шансът да избягаш като клиент е огромен, при наличие на по-добра оферта![/Quote]
Много се радвам, че все повече хора остават на безсрочен договор и осъзнато си защитават интересите! Това е пътя- когато няма достатъчно добра оферта, никакво преподписване!!
За телефоните също- от нета ми излизат по изгодно, отколкото от оператор! Допълнителната свобода отново не е за подценяване!
2. Телефон от оператор не купувам принципиално (скъпи са и са заключени).
3. Шансът да избягаш като клиент е огромен, при наличие на по-добра оферта![/Quote]
Много се радвам, че все повече хора остават на безсрочен договор и осъзнато си защитават интересите! Това е пътя- когато няма достатъчно добра оферта, никакво преподписване!!
За телефоните също- от нета ми излизат по изгодно, отколкото от оператор! Допълнителната свобода отново не е за подценяване!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Много се радвам, че все повече хора остават на безсрочен договор и осъзнато си защитават интересите! Това е пътя- когато няма достатъчно добра оферта, никакво преподписване!![/Quote]
Аз вече го правя. След месец си прекратявам договора с Теленор за гласова услуга. След 9 месеца договорът ми към Виваком на промо плана Смарт Л изтича и става безсрочен. Ще започна да плащам 36 лв понеже съм с добавени пакети за интернет. Обаче в момента Смарт ХЛ е на промо, и за 35 лв дават 12000 + 6000 МБ. Ако това промо бъде пуснато отново след 7-8 месеца, ще преподпиша на него.
Приоритетите ми се промениха и вече нямам нужда от много МБ-ти, понеже пуснаха оптика и в работата ми.
Аз вече го правя. След месец си прекратявам договора с Теленор за гласова услуга. След 9 месеца договорът ми към Виваком на промо плана Смарт Л изтича и става безсрочен. Ще започна да плащам 36 лв понеже съм с добавени пакети за интернет. Обаче в момента Смарт ХЛ е на промо, и за 35 лв дават 12000 + 6000 МБ. Ако това промо бъде пуснато отново след 7-8 месеца, ще преподпиша на него.
Приоритетите ми се промениха и вече нямам нужда от много МБ-ти, понеже пуснаха оптика и в работата ми.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На мен в комбинация с домашен телефон ми го дават даже за 29.99 лв но имам договор с Теленор до 11 януари.А при тях сега мога да подновя но няма изгодно за мен.