Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Вярно ли е че имя няква скрита оферта за преподписване на боб - 5 лв. 200 минути към всички?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой скоро да е преподписвал с Ментел със "скрита" и наистина добра оферта? Другият месец изтича на жена ми договора, иска да остане на тях (и аз й се чудя, ама а де :D ) - единственото, което й предлагат е Айфон 8 за 900 лева с план "Без граници" за 35 лева месечна такса и 20 гигабайта мобилен интернет на бърза скорост :(
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Обед стана!
Някой няма ли да сподели инфо в аванс от Виваком?
Нещо ново интересно, нови промоции?
Книжката им за новия месец вече сигурно е разпечатана и подготвена за разнос.
Плана Левски спират ли го вече наистина?
Някой няма ли да сподели инфо в аванс от Виваком?
Нещо ново интересно, нови промоции?
Книжката им за новия месец вече сигурно е разпечатана и подготвена за разнос.
Плана Левски спират ли го вече наистина?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Чакаме скоро ще излязат офертите!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Чакаме Чакаме обед мина
че чак мръкна вече :)
дано има нещо по темата и да дочакаме)
че чак мръкна вече :)
дано има нещо по темата и да дочакаме)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Обикновено ноември месец започват коледните промоции.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Едва ли ще има нещо интересно и при трите ко-оператора от утре, декември ще бъде голямата битка за клиенти и тогава може да очакваме наистина добри официални оферти. На жената не искат Ментел да дадат онзи план с неограничени минути, 12 гиги на бърза скорост и по два за вайбър и фейсбук - нямало било такъв план, лъжели я, който твърдял обратното (при положение, че преди половин година колежка преподписа именно на тази оферта, лично съм й виждал договора!) :( Няма ли все пак във форума някой наистина работещ в Мтел, да даде едно рамо за минаване на този план :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ей тва корпоративната сигурност от никъде не изтича предсрочно инфо, нищо скрито не излиза
Браво
Браво
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
никаква битка няма да има, докато Bulsacom не стане мобилен оператор, дотогав ще съм на предплатена и ще си я местя от левия в десния крачол:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Булсатком го раздават много уморено и апатично, сякаш са в бърнаут след кати се преуморуиха със свръхамбициозните проекти за 4G и сателит. Дано издрапат, но може би ще бъдат прилапани от някой от големите или от КОЙ и може би го знаят.