Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

bladyy
Регистриран: 08 юли 2010, 01:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bladyy » 11 ное 2017, 19:08

Ванка, от една страна си прав, но от друга не си. В началото на декември миналата година, в ценовия диапазон 15-20 лв, който е най-популярен, Теленор избиха конкуренцията. Аз тогава преподписах на 18 лв, 10 гб интернет, 25 гб capture cloud storage, неограничени минути и смс-и и още нещо има, но не помня какво. Година преди това се възползвах от предложение 15 лв с 4 гб интернет и неограничени минути и още някакви глезотиики. Теленор има брутални оферти, но другите оператори пускат по-често интересни предложения, за това и казвам, че от една страна си прав, но от друга не си. Не мисля да се отказвам от моя план 18 лв 10 гб, освен ако теленор не ми предложат нещо по-добро под 20 лв.

evergreen92
Регистриран: 18 авг 2012, 23:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от evergreen92 » 11 ное 2017, 19:11

Ако този план е промоционален 18 лв 10 гб след изтичане на договора ще ти вдигнат таксата. :)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 11 ное 2017, 19:20

Зависи, какво му пише в договора. Ако пише че остава на същите условия, с пръст не могат да му го пипнат. Докато при Виваком промоцията/отстъпките са само в рамките на договора. Понеже при тях всичко се смята на доп.пакети, цената на промоционален план може значително да скочи.

Не казвам, че Теленор не са давали и дават добри неща, но казвам че са много заспали в това отношение. Колко време мина след като Виваком и Мтел пуснаха своите оферти, за да пуснат и своите? Плюс това плана за 15 лв го имаха и трите оператора горе-долу с еднакви параметри. При Мтел беше пуснат от Боб, но там по спомени мб-те бяха на половина.

ПС: Едно е сигурно обаче, като онези оферти няма да видим повече. Също и Бачев с многото си профили, заблуждаващ хората да чакат всякакви празници, за да пропуснат и последните възможности.

Бачев, стига си ми писал ЛС. Не разбра ли, че ги трия директно и не ги чета? Айде със здраве!
Samsung GALAXY S22 Ultra

evergreen92
Регистриран: 18 авг 2012, 23:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от evergreen92 » 11 ное 2017, 19:43

Ванка доволен ли си от Smart U на виваком защото аз след като ми свърши договора с мтел мисля да се мятам на тоя план ?

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 11 ное 2017, 19:57

Охо, колега [B]bladyy[/B], чест и почитания!
Той е малко повече прав, защото:
Теленор са далече от избиване на рибата в този период, защото този план, за който говориш ти в Теленор беше достъпен за съвсем кратко време и за съвсем малко хора. (и СМС-ите са за мрежата на Теленор само)
Мтел задържаха най-дълго скрития си план за 18 лева с неограничени минути към всички, 12 гиги нет и СМС-и в мрежата на Мтел - от ноември до април го имаше.
Виваком имаха също декември и януари плана за 18 лева неограничени минути и 12 гиги нет, без СМС-и.

Та не знам кой са избили Теленор, ама живи и здрави, разбира се.
Нека има конкуренция (yes)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Dubspace » 11 ное 2017, 20:13

Теленор не са само заспали с офертите. Заспали са отвсякъде. :D
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от treyyy » 11 ное 2017, 20:44

Да не забравяме, че наследиха Глобул, които направо си бяха умрЕли.

bladyy
Регистриран: 08 юли 2010, 01:00

Мнение от bladyy » 11 ное 2017, 20:55

Ментел ги отписах от категорията "оператор", когато ми се наложи да обикалям като луд по София, за да успея да преподпиша 2 карти на въпросния план 18 лв 12 гб. 2 карти исках да преподпиша и да взема 2 телефона към тях, минах през абсолютно всички молове, витошка и Графа и така и не успях да се доредя до този митичен план. В теленор влязох в един офис и попитах за плана 18 лв 10 гб и след 5 минути излязох с новия договор, нито молене, нито обяснения. Не беше нужно да чакам да ми се обадят от централа и да ме разпитват и да ми обясняват някакви олигофрени, че в последните 6 месеца потреблението ми не е надскачало 4 гб и на мен не ми трябвали 12 гб интернет... Това за мен не е оператор, а отбор тъпаци. И го казвам от личен опит, защото работех в Ментел и останах потресен от начина на работа в тази "компания".

ivo_78
Регистриран: 04 юли 2005, 19:02

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от ivo_78 » 11 ное 2017, 21:31

Договорът ми с Ментел изтече преди месец. Втори път си плащам месечната такса в офис и въобще не ми предлагат някакъв план за преподписване. Днес отидох в един офис и им казах, че тъй като договорът ми е изтекъл имам намерение да прехвърля номерът си към конкурентен оператор. Освен ако няма нещо, което биха ми предложили.
Служителката бутна официалната брошура и каза "Това е, което можем да предложим". Питам, нещо извън тази брошура? Не - това е. Крайно лаконична, незаинтересована и оттегчена. Никакво проклиентско отношение. Клиент съм им от 13 години и ползвам и Близу. Не го очаквах... Ще видя Виваком дали нещо могат да ми предложат...

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от KuKeR » 11 ное 2017, 21:34

[Quote]Ще видя Виваком дали нещо могат да ми предложат... [/Quote]
Малко е съмнително, на безсрочен план съм при тях повече от година, а при плащане на месечни сметки, никой с нищо не се опитва да ме зариби. Явно и те нямат интерес.

Отговори