Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
До колкото знам Мтел ТВ стандартен +MAX SD+ Mtel Sport Max. Само, че не знам защо към договора няма списък с каналите :D. То даже няма и приложение за нета и телевизията към договора :D.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Вчера пуснах заявление за пренос от Боб към Виваком, нямаше никаква отстъпка от официално обявените планове.
Преди дни бях питал и в друг офис и служителката ми обясни че вече нямало скрити оферти.Подписах на план Smart L+ и взех телефон Galaxy A5 2017 за 400 лв струва ми се добра цена при положение че на свободна продажба е между 600-650 лева. За Коледа и да пуснат някаква промоция сигурно ще вдигнат цената на телефона въпреки че служителката твърдеше че това са коледните планове.
Преди дни бях питал и в друг офис и служителката ми обясни че вече нямало скрити оферти.Подписах на план Smart L+ и взех телефон Galaxy A5 2017 за 400 лв струва ми се добра цена при положение че на свободна продажба е между 600-650 лева. За Коледа и да пуснат някаква промоция сигурно ще вдигнат цената на телефона въпреки че служителката твърдеше че това са коледните планове.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да попитам, как може да се прекрати договор за мобилна услуга с прехвърляне на номера станало вчера. Че нещо сбъркали от офиса им, вместо да ми пуснат троен пакет за тази оферта са пуснали само за без граница ХЛ и сегашния пакет канали и интернет 50 Мбпс си останали, нищо че и на него договора му изтича на 16.12.2017 г. и с която цел смятах троен пакет. И аз се чудя, защо нямам 135 канала и 75 Мбпс :D. Аз хубаво си виках да мина през моят редовен офис на плащане, защото тази оферта я предлагат от поне 2 месеца в поне два различни офиса. Сега излиза, че за сега вместо да плащам 35/36 лв. ще плащам почти 41 лв. отгоре. Тъпото е, че стана прехвърлянето и ако прекратява договора, то ще ми се загуби номера. Че вече обмислям за Виваком, ако не оправят нещата без да плащам нищо за грешката им допълнително. Ако не ще си патят с КЗП. До сега не са се дънили, ама сега компенсираха за толкова години.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Поправям се :), екипа на Мтел е страхотен. Явно имало една особеност, ако си техен клиент и използваш интернет и телевизия и като си прехвърляш номера, трябва да мине малко време след самото реално прехвърляне за да може да се обвържат трите пакета и да се получи там отстъпката, която има при троен пакет. Впрочем служителите забелязвам, че от доста време са добре обучени и можещи, или поне при такива се случвам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нови оферти от теленор
Неограничени Мин 5+5 гб нет 24.99лв
Неограничени Мин 8+8 гб нет 30.99лв
Неограничени Мин 5+5 гб нет 24.99лв
Неограничени Мин 8+8 гб нет 30.99лв
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Скрити ли са,включват ли мин. към зона 1,2
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Щом са в сайта , мисля , че на са скрити
За 24.99 - 100 Мин към зона 1 и 2 и Балкани
За 30.99 - 200 Мин към зона 1 и 2 и Балкани
За 24.99 - 100 Мин към зона 1 и 2 и Балкани
За 30.99 - 200 Мин към зона 1 и 2 и Балкани
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А защо аз виждам старите 5000+2000 мб и 8000+2000 мб
Аз имам същия въпрос.Всичко си стои непроменено..
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
http://www.telenor.bg/plans/postpaid-plans?utm_source=website&utm_medium=slider-2ndh&utm_campaign=total-christmas-2017