Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

midd
Регистриран: 22 дек 2014, 17:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от midd » 02 дек 2017, 15:52

Да, Ванката е прав, колкото и да не искам да го призная. Аз съм от един месец на 31.50 на Вивата с 16 гб нет и ми е през.... дали ще го намалят с 5 лева по Коледа или не. Все пак като ми е потрябвала услуга , ще я ползвам, а не да треперя за 5-10 лева. Пари се печелят . Важно е какво се получава после. Примерно нета на Мтел е ужасен и мегабайтите свършват два - три пъти по-бързо за една и съща дейност. Проверено от мен много пъти. Нямам обеснение защо е така, но е факт !

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Blue Sky » 02 дек 2017, 16:27

[Quote]И ако си мълчим и не подкрепяме жестоко смазваната [B]конкуренция [/B]на картела[/Quote]

Първо виж в речника какво е значението на конкуренция и тогава коментирай. Твоите любими оператори, двата заедно не покриват дори София, какво остава за провинцията? За мен е важно да имам услуга когато ми притрябва, а не само в определени квартали и в определени стаи, защото ако се преместя в хола, сигналът ще изчезне :D

Продължавайте да сменяте IP адреси на бисквитките, превключвайте роуминга, рестартирайте устройствата, качвайте разни тромави ВОИП приложения, които дори нямат нотификация за пропуснати обаждания и проверка на минути. Животът е ваш. Но не ни наричайте балъци само заради това сме готови да плащаме за услугите, които ни улесняват живота.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от tzincbg » 02 дек 2017, 16:51

1. Max имаше приемливо покритие- 60% на населението- реално всички големи градове и курорти.И много добри скорости. Сега се възстановяват като Ти.ком.
Роуминг настройката е по желание. IP не се налага да се сменя.Самo при Макс се слага VPN, защото операторът в момента не работи официално, но така се ползва безплатно пълноценно от старите абонати. При Булсатком няма нужда.
[B]Цените на тройката скочиха, когато Макс се срина. Случайност?![/b]
2. VOIP приложението на Булсатком може да го нарече тромаво само конкурент или човек, който не го ползвал - бързо, добро в бавен нет, с пренасочване на разговора няма пропускане на обаждане.
[B] Минутите се проверяват с безплатно обаждане на 0996 123[/b]

3. Ако не ползваме тези услуги докато се развиват, няма как да се развият до национално покритие.

D0N4T3LL0
Регистриран: 13 мар 2015, 10:34

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от D0N4T3LL0 » 04 дек 2017, 11:19

Някой да има инфо за мтел преподписване?

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 04 дек 2017, 11:33

Айде троловете на Ментел да не се обаждат! Вече трима приятели преподписаха на Смарт Ю с намалена цена!

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от zaboraboy » 04 дек 2017, 12:03

Намалена с колко ?

midd
Регистриран: 22 дек 2014, 17:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от midd » 04 дек 2017, 12:44

Как да ти каже , като не знае.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 04 дек 2017, 13:53

Човече, няма такъв вариант, който обясняваш ти и вкарваш и мними приятели в обясненията си.
Дай да си говорим реални неща тук, защото никой няма да изкара дивидент от такива небивалици.

пп. Снимай договора на единия, скрий личните му данни и дай да го видим тук с подписите, печатите и т.н.
Но не правен на фотошоп, ако обичаш.

За последен път казвам - няма такива намаления на плановете (включително и на Smart U) и това са някакви фантасмагории.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от zaboraboy » 04 дек 2017, 14:16

И на мен ми потвърди един съсед,работи в магазин на Виваком,няма такива намаления.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 04 дек 2017, 14:36

Това е типично в стила на Воден-дух. Преди началото на всеки месец пише, че Виваком ще размаже конкуренцията и след това обаче нищо вярно няма с написаното. Така е всеки месец.

Отговори