Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ами аз при Виваком повече от 50 мбпс не съм вдигал, но пак казвам, пинга е по-нисък и съответно интернета върви по-бързо. Ще се отнася до темата със скоростите-тя не е критерий. По принцип картата на покритие на Виваком е направена така, че лесно може да видиш къде е разположена 4Г клетката, съответно човек знае къде могат да се постигнат високи скорости.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Даже аз съм вдигал често 100 мбит на виваком 4g c безплатната карта, айде сега. Вярно, в моя квартал беше 30 мбит.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Благодаря много за информацията, беше доста полезна! Днес брат ми преподписа на мтел за 20,38лв неогр.+10гб. (beer). Казах му да им звънне и да иска да го свържат с отдел лоялни клиенти, а от там директно са му го предложили като им казал, че иска неограничени минути и много интернет. :D. Поръча и нокиа 8 като цена за Мтел Л план.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И аз след дълго четене подписах същия - това е промоционалният Mtel plan L от сайта им с екстра нет за 1.99 в комбинация с тв и/или домашен нет. Ако се прави комбинация, няма смисъл да се минава през лоялни клиенти.
https://www.mtel.bg/bez-granitsi
https://www.mtel.bg/bez-granitsi
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,досега бях абонат на Боб но ми трябва повече интернет и роуминг.В Мтел ми предложиха за 20 лв и някакви стотинки неограничени разговори 10 гб интернет обаче за роуминга нищо не разбрах.От Виваком ми предложиха за 19,90 неограничени минути 8 гб интернет и 100 мин в роуминг каквото и да означава.Та въпроса ми е някой може ли да ми обясни в какво се състои роумнига тия минути за какво са?
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако отидеш в страна от ЕС и ако набереш от там български номер ще използваш от тези 100 минути. Вече ако набереш от България номер от Германия ще се таксува извън тези 100 минути. Може и да бъркам и да е обратното :D.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Май нещо такова обясняваха в Мтел.Това означава ли че ако нямам тия 100 Мин и отида в страна от ЕС няма да мога да се обаждам в България
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Разговорите в роуминг са безплатни. Тези 100 мин. са за международни разговори, тоест от България да се обаждаш в чужбина.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Ако отидеш в страна от ЕС и ако набереш от там български номер ще използваш от тези 100 минути. Вече ако набереш от България номер от Германия ще се таксува извън тези 100 минути. Може и да бъркам и да е обратното[/Quote]
Колега, тотално обърквате човека и като не сте сигурен в дадено инфо, по-добре си замълчете.
Тези 100 минути са за международни разговори от БГ към Европа, а когато сте в роуминг (тоест в страна от ЕС) си ползвате за обаждания към БГ и номера в ЕС националните минути и роуминг интернет пакет.
Точно колко ГБ интернет имате в роуминг, попитайте в офис на Мтел и ще ви кажат с точност.
Едит: [B]iWolff[/B] е обяснил в поста над моя как стои въпроса с разговорите.
Колега, тотално обърквате човека и като не сте сигурен в дадено инфо, по-добре си замълчете.
Тези 100 минути са за международни разговори от БГ към Европа, а когато сте в роуминг (тоест в страна от ЕС) си ползвате за обаждания към БГ и номера в ЕС националните минути и роуминг интернет пакет.
Точно колко ГБ интернет имате в роуминг, попитайте в офис на Мтел и ще ви кажат с точност.
Едит: [B]iWolff[/B] е обяснил в поста над моя как стои въпроса с разговорите.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да не са някакъв балкански роуминг тези 100 минути,Мтел имат нещо такова-ако си в Турция,Сърбия,Македония.