Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 02 дек 2009, 10:50
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Каква е тази оферта за 22 лв.
16 гб. бърз нет и неограничени разговори към мобилните мрежи....???
16 гб. бърз нет и неограничени разговори към мобилните мрежи....???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Сигурно е за прехвърляне. Това е офертата за 34 намалена и същата, която в пакет излиза 13.33 или казано точно Мтел безкрай 2 XL
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
тази оферта на мтел с 16 GB не се ли предлагаше за около 25 лв. или са я намалили на 22 ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес влизах във Виваком за индивидуална оферта.
поради факта, че БОБ ми създаван проблеми с мрежата си, а и не само на мен.
Нищо скрито, нищо различно от 24-те лева и 18-те лева.
поради факта, че БОБ ми създаван проблеми с мрежата си, а и не само на мен.
Нищо скрито, нищо различно от 24-те лева и 18-те лева.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Има ли я още добавката на боб за 4гб интернет за 4лв?[/Quote]
Явно я има защото току що си направих експеримент да си активирам сам пакета с СМС(бях получил смс преди и трябваше да отговоря с текст - A4000MB, за да го активирам).
[B]И ето резултата: Оставащи MB с максимална скорост 4000.0 от 4000.0[/B]
;)
Явно я има защото току що си направих експеримент да си активирам сам пакета с СМС(бях получил смс преди и трябваше да отговоря с текст - A4000MB, за да го активирам).
[B]И ето резултата: Оставащи MB с максимална скорост 4000.0 от 4000.0[/B]
;)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Може ли да кажеш на кой номер пращаш смс-а
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На 1221, незнам само има значение дали са ти го предлагали те. Аз отговорих на тяхното съобщение.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не става.Имах съобщение за 1.5 гб,но отговорих за 4 гб и не се получи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
при мен се получи
Но не знам на каква цена ще бъдат тия 4000 мб.:S
Но не знам на каква цена ще бъдат тия 4000 мб.:S
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Вчера от Вива по телефона ми предложиха
18лв - неограничени към всички и 6Гб нет
24лв - неограничени към всички и 16Гб нет
Договора ми изтича декември някога.
Имам и домашен нет и флашка и забравих да попитам тия цени дали са в комбинация с някое от тях защото флашката мисля да я спирам. Днес като звъннат ще поразпитам. Иначе 18левовата ми харесва, но си мисля че след месец два ще има и по-добри.
18лв - неограничени към всички и 6Гб нет
24лв - неограничени към всички и 16Гб нет
Договора ми изтича декември някога.
Имам и домашен нет и флашка и забравих да попитам тия цени дали са в комбинация с някое от тях защото флашката мисля да я спирам. Днес като звъннат ще поразпитам. Иначе 18левовата ми харесва, но си мисля че след месец два ще има и по-добри.