Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Doondie » 09 яну 2018, 22:26

[Quote]Значииии... с това обаждане на 123 от офис става "Царят дава, пъдарят не дава!"[/Quote] Много точно казано! Отидох днес да преподпиша един договор, който изтича в края на януари - Smart S (промоционален и в комбинация), обаче "пъдарят" не дава. Звъннах на "царя" и какво се оказва - бил се объркал "царят" онзиден (в събота, 6-ти). След като първо 5 минути ми обясняваше момичето, че няма такива оферти и не може да ми помогне, аз я помолих да се консултира с нейн колега. След 2 минути се върна и каза, че имало такива планове (изненадааа!), но те били само за определени клиенти. В моя случай персоналната ми оферта била друга - за 16,99 за неограничени минути и 4500 МБ - както ми казаха и в един техен магазин. Е, да, но аз не я искам тази оферта. Майка ми ползва въпросния номер и неограничени не й трябват, нито толкова трафик. ОК, ама не може - объркал се бил колегата й, с когото съм говорил в събота, въпреки че аз изрично го питах за предложения [B]конкретно за мен[/B], не по принцип.
Питах за другия ми номер, който е на стар MaxiCall XS план, който вече не се и предлага - не можело и за него, въпреки че е под таксата на офертата, за която питам. Персоналната оферта била за 6,99 за 100 минути към всички, неограничени към Виваком и 100 МБ. Не можело другите. Причина не можа да ми даде. Такива персонални оферти били изготвили колегите й и това е.

Приключих разговора и си тръгнах от онзи им офис обиден, че ми правят персонална оферта, от която обаче нямам нужда, тъй като не съответства на потреблението ми. Тръгнах към друг техен магазин - знае ли човек на кого ще попадне. По път се отбих в Теленор. Казаха ми за тази тарифа на 21 лв, която е достъпна за нови абонати - неограничени минути и 8000 МБ. За 17,99 с 2000 минути и 4000 МБ ми казаха, че е за преподписващи настоящи клиенти. Толкова и с тях. До Мтел ще ида тези дни, но очаквам и там да ми предложат това, което вече се знае и го има по каталозите.

Е, стигнах до другия им магазин. Не бяха заети точно в този момент, макар да са в центъра на града. Поздравих на влизане и с въпросителен поглед очаквах някой да ме повика - имаше 4-5-ма служители. И кой да ме обслужи - една симпатична кака буквално си ме заплю без да се съобразява с другите. А те дори не направиха опит да възразят - само едни приятелски подмятания имаше по нейн адрес, но съдейки по либералното й държание (целуваше колежки хаха - една, де, и то приятелски... нали, съответно иска паролата на нейн колега, за да влезе в един друг компютър, че ме прие в зоната за плащане на сметки първоначално) заключих, че вероятно е била офис мениджърът. Нито питах, нито ме интересуваше - просто лични впечатления. А и ако още четете, значи ви е интересно. хахах :D Пита с какво да помогне - казах й, че съм говорил 2 пъти с 123 и идвам от друг техен офис, че не съм удовлетворен от обслужването. Един нейн колега каза, че щом от 123 не са могли да ми погнат, значи вероятно и те няма да могат. Казах й, че идвам да проуча за възможности за преподписване. За Smart S каза, че е само това, което са ми казали. То дори било за комбинация! За MaxiCall XS обаче каза, че няма проблем, може да ме прехвърли на плана за 11,99 с 2000 минути и 2000 МБ. А от 123 ми казаха, че не може! Приех и за няколко минути приключихме. Планът реално е друг, но за срока на договора промоционално е с отстъпка и съответно бонус минути и МБ - стандартен похват на българските операторите, понеже всички го правят. Преди да тръгна питах отново за Smart S какви са ми опциите. Тогава се преместихме на друг компютър, понеже имаше хора за плащане на сметки. Каза ми, че би могло евентуално да го прехвърли на 16,99 без комбинация, ако дойда утре, понеже първо трябва да се развали текущата комбинация, която изтича в края на месеца (имам i-Traffic XL, който обаче ще прекратя, като изтече, тъй като новите условия не ме удовлетворяват). Аз обаче не съм решил дали искам, затова с уговорката да си помисля, се разделихме. Тя ме посъветва да се обадя отново на 123, като искам да ми направят някакво предложение за 12-13 лв, съответно да сключим договор от разстояние. Аз й казах, че изрично питах в събота за сключване на договор по телефона, но ми казаха, че трябва да ида до магазин. На което тя отговори, че може и по телефона. Аз знаех, че може, но просто това ми казаха от 123. Та, така - сега ще пусна първо онлайн запитване, макар да знам, че там обикновено не помагат. Като отговорят, ще звънна пак на 123.

kokowoz
Регистриран: 08 май 2008, 06:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от kokowoz » 09 яну 2018, 22:36

[Quote]Предлагат за 12 лв 2000 Мин и 2 гб[/Quote]

Бихте ли споделили подробности. Оглеждам се за нещо подобно за пренос на номер.

Ludogoretz
Регистриран: 12 ное 2017, 20:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ludogoretz » 09 яну 2018, 23:17

Колегата Дунди е написал много изчерпателно

Стойчев
Регистриран: 29 ное 2016, 17:16

Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Стойчев » 09 яну 2018, 23:50

Ха, можело значи. Има ги тези добри(евтини) оферти, но трябва много да настояваш или да попаднеш на точен служител. :)
Аз днес подписах с теленор - тотал 15. Пък ще видим по нататък, може да излезе нещо по-добро за тази цена.
Проблемът сега е, че дават евтините оферти на своите си клиенти, а не за такива от други оператори.
Вчера като бях в мтел, същата работа, ама ако бяхте клиент на мтел, тогава щяло да има други планове. (whistle)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 10 яну 2018, 20:04

Една от колежките вчера е преподписала договорът си с Теленор на една от скритите оферти, за 20,99 неогр.минути и 10000 МБ плюс 25 ГБ Кепчър, но без HBO GO.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Ludogoretz
Регистриран: 12 ное 2017, 20:51

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ludogoretz » 10 яну 2018, 20:36

Някой се беше оплаквал,че на Теленор и на Мтел мегабайтите свършват по бързо от на Виваком,има ли нещо подобно?

MobileBoy
Регистриран: 31 окт 2014, 18:13

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от MobileBoy » 10 яну 2018, 22:53

Това е в света на фантастиката и няма как да се случи. Всички тарифират на килобайт.

Освен това тоя коментар не е за тази тема:)

Roga4a86
Регистриран: 04 мар 2017, 17:38

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Roga4a86 » 10 яну 2018, 23:11

Днес Мтел за преподписване неограничени мобилни и фиксирани и 8 гб за 18 лв след пазарлъци естествено, в офис.

donleone
Регистриран: 28 сеп 2010, 10:37

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от donleone » 11 яну 2018, 08:40

Каква цена като план ти обявиха телефоните с този договор от 18 лв.

Roga4a86
Регистриран: 04 мар 2017, 17:38

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Roga4a86 » 11 яну 2018, 13:03

30 процента от редовната на апаратите

Отговори