Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Някяой подписвал ли е договор само за мобилен интернет (с 20 000 MB) на Теленор при цена за лоялни клиенти от около 18 лв., понеже чух за подобна промоция?
Някяой подписвал ли е договор само за мобилен интернет (с 20 000 MB) на Теленор при цена за лоялни клиенти от около 18 лв., понеже чух за подобна промоция?
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Всяка година има различни промоции, а и в сравнение със стандартните планове, мисля, че долуспоменатите са много добри.[/Quote]
Нищо добро няма в тези предложения-в сравнение с промоциите преди година специално тези на Мтел са [B]осезаемо[/B] по-лоши.
[Quote]То пък едни планове, миналата година преподпосах с Мтел на 18 лв. с 16 gb интернет и разговори към всички. Тези оферти са си подигравка....[/Quote]
Аз се чудех също между този,но в крайна сметка подписах миналата година на 20gb нет,разговори неограничени и 100 мин към стационарни за 25.49лв Лично мен ме устройва идеално.
2-та плана ги даваха без особен проблем, ако знаеш как да си ги поискаш ... до началото на лятото.Още тогава се писа,че кранчето се очаква да се врътне и такива оферти може да няма повече,но няколко дървени глави подведоха не малко хора още да чакали,че още щели да паднат цените ...
Нищо добро няма в тези предложения-в сравнение с промоциите преди година специално тези на Мтел са [B]осезаемо[/B] по-лоши.
[Quote]То пък едни планове, миналата година преподпосах с Мтел на 18 лв. с 16 gb интернет и разговори към всички. Тези оферти са си подигравка....[/Quote]
Аз се чудех също между този,но в крайна сметка подписах миналата година на 20gb нет,разговори неограничени и 100 мин към стационарни за 25.49лв Лично мен ме устройва идеално.
2-та плана ги даваха без особен проблем, ако знаеш как да си ги поискаш ... до началото на лятото.Още тогава се писа,че кранчето се очаква да се врътне и такива оферти може да няма повече,но няколко дървени глави подведоха не малко хора още да чакали,че още щели да паднат цените ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Още тогава се писа,че кранчето се очаква да се врътне и такива оферти може да няма повече,но няколко дървени глави подведоха не малко хора още да чакали,че още щели да паднат цените ...[/Quote]
Да, имаше Бачев и бачевоподобни, които обещаваха мега яките промоции за по 2-3-5 лева с неограничени минути и интернет :D
Да, имаше Бачев и бачевоподобни, които обещаваха мега яките промоции за по 2-3-5 лева с неограничени минути и интернет :D
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Плановете които са в сайтовете им са зле,но тия под масата се доближават доста до миналогодишните,аз подписах на Виваком 20 лв неограничени и 8гъби без проблем.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди около месец преподписах няколко карти на Мтел. Едната доближава вашите планове.
20,79 лв. - неограничени към всички, 13 GB на максимална скорост, 4875 MB в роуминг в ЕС и MtelNow 50+ канала (води се Мтел без граници L с няколко пакета с отстъпка).
20,79 лв. - неограничени към всички, 13 GB на максимална скорост, 4875 MB в роуминг в ЕС и MtelNow 50+ канала (води се Мтел без граници L с няколко пакета с отстъпка).
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В понеделник преподписах на скритите оферти Staff. Цените са съответно 5, 10, 12, 15, 18. За 18 лв. Интернетът е 8 ГБ.
Който иска, утре мога да прикача скрийншот.
Който иска, утре мога да прикача скрийншот.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Моля за скрийншот. Важат ли при пренос на номер или са само за задържане на настоящи клиенти?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За задържане на преподписващи настоящи са, казаха вече по-назад.
Мен повече ме интересува как е подписан договорът, след като в предходен пост се казва, че само по телефона ги предлагали тези планове. Снаха ми е на Мтел и вече 2 г. плаща 33 лв на месец за неограничени минути и някакъв нет, който почти не ползва и без друго. Съответно сравнително смотан телефон за 1 лев са й дали (Lenovo A1000). Ходила онзиден и почнали да й предлагат планове около 35 лв, при положение че при другите оператори като нов клиент дори ще й е 20 и 21 лв съответно. хаха Аз й бях казал за тези, за които се писа тук. Естествено, в магазина "не знаели" за тях. :S
Мен повече ме интересува как е подписан договорът, след като в предходен пост се казва, че само по телефона ги предлагали тези планове. Снаха ми е на Мтел и вече 2 г. плаща 33 лв на месец за неограничени минути и някакъв нет, който почти не ползва и без друго. Съответно сравнително смотан телефон за 1 лев са й дали (Lenovo A1000). Ходила онзиден и почнали да й предлагат планове около 35 лв, при положение че при другите оператори като нов клиент дори ще й е 20 и 21 лв съответно. хаха Аз й бях казал за тези, за които се писа тук. Естествено, в магазина "не знаели" за тях. :S
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Важат само при преподписване. Те са сейвинг планове - Mtel Staff/Служители 1, 2, 3, 4.
Забравих да спомена най-важната част - това са стандартните цени на плановете - т.е. не са с отстъпка, нито минутите са бонус само за срока на договора.
След изтичане на договора, той става безсрочен при същите условия!
Забравих да спомена най-важната част - това са стандартните цени на плановете - т.е. не са с отстъпка, нито минутите са бонус само за срока на договора.
След изтичане на договора, той става безсрочен при същите условия!
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А важат ли за преподписване на изтекъл/безсрочен/ договор?