Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Чук е. Сигурно става въпрос за 100+ абоната.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Доста привлекателна оферта, какви са условията за получаването й?
Благодаря.
Благодаря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това към кой опеатор?
Васил тази оферта наистина е адски добра. Индивидуална ли е или за някаква група?
Васил тази оферта наистина е адски добра. Индивидуална ли е или за някаква група?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това е оферта за фирми,не и е мястото в тази тема,предполагам оператора е Мтел.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
М-тел офертата е индивидуална
-
- Регистриран: 21 яну 2018, 18:16
Здравейте, моля за вашето мнение от мтел ми звъняха и ми предлагат следната оферта: неограничени минути и 3000мб за 16.79лв за 24 месеца като това било намалена с 40% цена. Та офертата май не звучи лошо на фона на сегашните ми 15.99 за 400 мин и 400мб, но дали след тези две години цента ще остане тази- 16.79 и дали пък няма по добри оферти?
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Подписвай,тогава ако не ти изнася винаги можеш да пренесеш номера към конкуренцията.
Не, същото струва 15 лева и след изтичане оставаш на същите условия. Тарифата е Мтел служители 3. Поискай този план и си чук.
Индивидуална е, това е ясно. Но не разбирам защо, ако условията на които трябва да отговаря клиента са поверителни, параметрите се публикуват тук? Не виждам полза от това за участниците във форума.
Да се оплача миналия месец с жена ми от Боб се прехвърлихме на Мтел на такса 20 лв и нямакви стотинки.Днес ни излязоха фактурите моята 49 лв нейната 39 отидох в Хенди защото там подписах да питам какви са тия сметки някакъв шестволтов се обади някъде да пита и взе да ми обяснява че това била таксата 20 лв 9.90 за прехвърляне от друг оператор и 10 лв за мтел нау при положение че тв ми е безплатно викам не излизат сметките така стават 39 лв той вдига рамената.Отидох и в мтел от там ми казаха че се плащала една такса предварително новата такса и прехвърлянето обаче при жена ми същите условия 39 лв.Какво става не знам направо съм бесен.