Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Отдавна няма такива интересни оферти като очила и топки :)
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Навремето имаше прими с бутилка вино,имаше прими с викторинокс ножчета и какво ли още не.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И албума прима патриот. :).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Отдавна няма такива интересни оферти като очила и топки[/Quote]Между другото, (без майтап) все още си шофирам с очилата Polaroid Drive, дадени ми преди години като подарък към СИМ-карта от Глобул (тогава така се казваше Теленор). Много яки се оказаха, още са живи :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Баща ми ги ползваше до скоро. Единствено боята дето се обели от рамките...
Няма вече такива неща, преди обличаха и обуваха сега само събличат :D
Няма вече такива неща, преди обличаха и обуваха сега само събличат :D
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес един познат е подновил в Теленор 17.99 лв. 2000 мин.+5000 МБ ,явно още го предлагат.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Само Теленор за довиждане ще дават скритите си планове май!
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам следния въпрос, преди няколко дни си подписах договора за телевизия и интернет с Вива. Като телевизията ми е с плана L+, а сега гледам, че има нов малко по-висок 2L+, който повече ми харесва. Дали биха ми позволили да подпиша на по-високия план или каквото подписано, подписано?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Можеш да промениш абонаментният си план с обаждане до отдел Обслужване на клиенти на 123. Промяната е безплатна и може да го правиш веднъж на отчетния ти период. При всички положения трябва да се обадиш на 123, защото може да има някои различия при различните услуги.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
При Виваком ако планът е стандартен (новия), можеш да минеш. Ако е промоционален, не може, па макар и с по-висока такса да е.