Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да питам отново... има ли в момента скрити планове за мобилен интернет на Мтел (поне 20 ГБ), при които да може да се вземе и таблет на субсидирана цена?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[quote]Днес един познат е подновил в Теленор 17.99 лв. 2000 мин.+5000 МБ, явно още го предлагат.[/quote]
Как се казва този план?
Как се казва този план?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не знам,мегабайтите са 2000+3000 .
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Планът не е лош. Аз влязох в период на преподписване, в момента съм на Нонстоп 29,99 намален на 17,99 с неограничени минути и 5000 МБ. Чудя се дали ще дадат план с по-малко минути и МБ съответно за по-малка такса. Виваком имаха мн добра оферта с 2000 мин + 2000 МБ за 12 лв, но само за преподписване, ще ми се и Теленор да имаха такава за 12-14 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор са топ оператор в момента и нямат такива оферти. Евтинджоса в момента е при Ментел :D
И аз искам такъв план, но за съжаление няма от страна на Теленор. В момента съм на 2000 мин и 2000 МБ за 15.99 и даже ми оставят. За съжаление на мен ми предлагат единствено 2000 мин и 4 ГБ за 17.99.
В момента тази оферта 2000 мин + 2000 МБ за 12 лв при Виваком, има ли я? На мен не ми я предложиха и ме принудиха да им пусна 1-месечно предизвестие за махане, след като ми изтече 2 годишния договор. Ако я имат, ще влезна в пазарлък да си оттегля предизвестието и да подпиша нов 2-годишен договор, но трябва да съм сигурен, че тази оферта е актуална.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]В момента тази оферта 2000 мин + 2000 МБ за 12 лв при Виваком, има ли я? На мен не ми я предложиха и ме принудиха да им пусна 1-месечно предизвестие за махане, след като ми изтече 2 годишния договор. Ако я имат, ще влезна в пазарлък да си оттегля предизвестието и да подпиша нов 2-годишен договор, но трябва да съм сигурен, че тази оферта е актуална.[/Quote]
Тази оферта беше актуална до края на януари 31.01.2018 година. Вече я нямат. По-нататък може би пак ще я има, не се отчайвай.
Тази оферта беше актуална до края на януари 31.01.2018 година. Вече я нямат. По-нататък може би пак ще я има, не се отчайвай.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Благодаря за отговора! Едва ли ще мога да се възползвам от нея /ако я има отново/, след като ги напускам. Няма как да бъда "лоялен клиент":)
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Към кой оператор ще прехвърляш картата или я спираш окончателно?