Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Gacony
Регистриран: 24 юли 2005, 23:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Gacony » 04 фев 2018, 09:56

Понеже не ми предложиха план който ме устройва, пуснах 1-месечно предупреждение на 24-ти януари, което мога да изтегля до 24-ти февруари. Не зная при подаденото предизвестието дали мога да се прехвърля към друг оператор, но ако имам такъв тарифен план, какъвто ми трябва, мога да оттегля предизвестието и да се прехвърля към който и да било. Нямам претенции за мегабайтите. И нула мегабайте ме устройват. Що се отнася до минутите, от 200 до 500 са ми достатъчни. Аз не се налага да набирам често. Обикновено ме търсят. Омръзна ми да ми предлагат неща които са ми в повече и да плащам за нещо, което не ползвам. Някакъв съвет можеш ли да ми дадеш?
Благодаря ти предварително!

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Blue Sky » 04 фев 2018, 10:14

[Quote]Не зная при подаденото предизвестието дали мога да се прехвърля към друг оператор[/Quote]

Няма да можеш.

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от engadget » 04 фев 2018, 10:22

[Quote]Не зная при подаденото предизвестието дали мога да се прехвърля към друг оператор
[/Quote]

[Quote][Quote]Няма да можеш.[/Quote][/Quote]

Ще може!!!

Стойчев
Регистриран: 29 ное 2016, 17:16

Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Стойчев » 04 фев 2018, 10:24

При подадено предизвестие за прекратяване на номера + услугата, няма как да си запазиш номера. Ако си оттеглиш предизвестието и тогава отиваш при оператор Б и от там се заявява пренос на номер и те от твое име ще подадат предизвестие към оператор А.

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Doondie » 04 фев 2018, 10:34

Просто да съм сигурен, че разбираш последствията от действията си - нали имаш предвид, че [B]след изтичане на предизвестието номерът ти бива закрит[/B] заедно с прекратяването на мобилните услуги, които ползваш?

След като не си се ориентирал към мобилен оператор и съответно план, можеш да си прехвърлиш номера към Боб просто за да го запазиш, докато решиш какво да правиш. 11 ст на минута - определено по-скъпо от който и да е 2-годишен план, но поне не си обвързан със срочен договор.
Можеш и Универсална Прима от Мтел да ползваш на първо време - 100 минути и 2000 МБ (свършват бързо обаче, понеже сесиите се отчитат на 20 КБ) за 5 лв на месец. Цените извън пакета съответно са много високи - 45 ст/мин и 1,50 лв/МБ. Евентуално след време ще можеш да се прехвърлиш на някой техен промоционален план за настоящи клиенти, ако изобщо има такъв в близките месеци.

П.С. Както каза и Ник, промоционалните планове важаха до средата на седмицата. Имал си 2 месеца ( дек '17 - ян '18 ) да се ориентираш към план с изгодни параметри. Но карай, минало е вече.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 04 фев 2018, 10:44

Скачай на една прима в Мтел и не се занимавай с глупости.
Ако не ти достигат минутите, във всеки един момент можеш да дозаредиш за няколко лева и всичко ти е точно.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Gacony

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Gacony » 04 фев 2018, 13:58

Имам някаква регистрирана прима, която ползвам за вайбъра. Въобще не я зная на какъв тарифен план е, понеже ми стои като втора карта на телефона. Въобще не държа да запазя номера си. До 24.02.т.г. ако изкочи някой тарифен план каъм който и да е оператор, ще подпиша 2 годишен договор. Ако не, Примата или нов договор към някой от операторите. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО МИ ДАДОХТЕ СЪВЕТИ!
Желая ви хубав ден!

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Doondie » 04 фев 2018, 14:06

Според мен едно е да си нов клиент, друго е да си потенциално прехвърлящ се нов клиент - с една идея по-важен ставаш и може да ти предложат нещо по-добро, с което да те привлекат. :)

Иначе прехвърлянето на номер е безплатно и става за 2-3 дни. Дори 1 човек да ти знае и ползва стария номер, няма да трябва да му казваш, че си го сменил. Но ти си преценяваш.

Gacony

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Gacony » 04 фев 2018, 14:46

Напълно съм съгласен, че операторите се отнасят с внимание към "предателите". Ще те послушам! Какво ще ме посъветваш? Да изчакам ли, да не би да изкочи някой тарифен план? Имам време до 24-ти. Или да побързам с преноса? Освен това, във офис на мобилен оператор ли да отида, или да се обадя по телефона за оферта?

Ludogoretz
Регистриран: 12 ное 2017, 20:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ludogoretz » 04 фев 2018, 15:13

Надали скоро ще пуснат, някакъв читав план,явно вече само покрай Коледа пускат скритите оферти за преподписване.

Отговори