Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Gacony
Регистриран: 24 юли 2005, 23:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Gacony » 04 фев 2018, 15:51

Като не пуснат читав план, отивам на 10.99 Теленор, или 11.99 Виваком или Мтел и ако пуснат нещо приемливо, ще ъпгрейтвам плана. Нали от по-ниско ниво на по-високо, лесно става?

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Doondie » 04 фев 2018, 15:52

Съмнително да има адекватни планове скоро, както вече се каза. Това, което можеш да направиш, е да минеш през 2-3 магазина на всеки оператор, съответно да питаш и обслужването на клиенти по телефона за възможности за пренос или задържане. В момента можеш като съществуващ да говориш с два оператора, а като прехвърлящ - с всички. Съответно мини и другата седмица отново да питаш за "нещо ново" и така. Най-много да ти кажат, че нова информация само на 1-во число пристига, но спокойно може и да решат да ти предложат нещо различно от това в каталога. Всеки магазин си има цели за месеца, съответно някой служител може и да ти предложи по-специален план, за да те задържи или привлече като клиент. Спокойно може и да не са заинтересовани, но не пречи да опиташ.

Успех! о/

П.С. При Теленор по принцип след 1 месец можело да се ъпгрейдне. При Виваком и Мтел не знам - може и да кажат, че не може. Питай предварително, понеже те са в правото си да откажат, след като договорът има фиксиран минимален срок на действие.

П.П.С.
@Ludogoretz
Не е сигурно - може и без активационен пакет да мине, ако магазинът се навие. Но трябва да очаква 10 лв за активация, да.

Ludogoretz
Регистриран: 12 ное 2017, 20:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ludogoretz » 04 фев 2018, 15:55

Пусни я на боб да си запазиш номера за 2 лв пък по натам ще я прехвърлиш пак,но тия от Боб ще ти искат 15 лв първоначален пакет

Gacony

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Gacony » 04 фев 2018, 16:37

Служителката при която пуснах 1-месечното предизвестие /изчаквайки офертите за февруари/, ми каза, че винаги мога да го оттегля. Споменах и, че имам прима към Мтел, тя видя, че е активна и ми каза, че в крайна сметка ще я прехвърлим, за да избегна някакви си 15 лева. Интересува ме тези пари за активация тотално изгубени ли са, или се приспадат след 2-рата сметка или нещо такова. Спомням си, че като сключих договора платих някаква сума а след това ми я приспаднаха. Имам време до 24-ти. Ще мина през магазините, ще се поинтересувам какво е БОБ и ще реша какво да правя. Въобще не държа да си запазя номера. Като ми дадат друг, ще пусна по едно съобщение чрез вайбъра, че съм си сменил телефонния номер и толкоз.

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Blue Sky » 04 фев 2018, 16:51

Имам чувството, че ти самият не знаеш какво искаш.

Ще си спреш номера, но може и на предплатена да го прехвърлиш, от друга страна може да се откажеш от спирането и да го прехвърлиш на друг оператор, пък след това да ъпгрейднеш плана. Много си хаотичен. Първо изясни пред себе си какво искаш и действай.

[Quote]Споменах и, че имам прима към Мтел, тя видя, че е активна[/Quote]

Ако картата ти е към Мтел, попитай дали все още важат сейвинг тарифите от миналия месец - от 5 до 18 лева са с много интернет и минути. Мисля, че ще ти паснат идеално. Но имай предвид, че качеството при Мтел е леш. Дори в София.

Gacony

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Gacony » 04 фев 2018, 18:32

Blue Sky, изглежда, че не си ме разбрал или аз не съм могъл да обясня, както трябва. Обясних на служителката, че на мен не ми трябват неограничени минути и много МБ интернет. През януари нямаха тарифен план който ме устройва. Пуснах 1-месечно предизвестие с намерение, ако тарифните планове през февруари не ме устройват, да се махна от Виваком. За какво само да губя време. Аз и споменах, че имам и Мтелска предплатена и тя ми каза, че можем евентуалмо да я пренесем от мрежата на Мтел, за да избегнем някакви си 15 лева, които и така не зная какви са. Обсъдихме и вариант да оттегля предизвестието и да мина на тарифа 15.99, която е промоционална. Тя ми каза, че не вярва да я махнат през февруари. Не сме се срещали със служителката за да умуваме какъв вариант ще приемем, понеже офиса на Виваком в нашия квартал, в събота и неделя не работи. Това е цялата история. В краен случай като ми изтрече договорът, нов тарифен план, евентуално нов оператор и нов номер. Винаги има решение, но търсим най-удачното. Благодаря на всички ви за идеите! Все една от тях, ще бъде осъществена.

viiipeer
Регистриран: 24 мар 2007, 12:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от viiipeer » 04 фев 2018, 19:22

Като Ви гледа човек отстрани, че си помсли че 3-6 лева са определящи. Хора, това са за някои една кутия цигара всеки месец... Не се заяждам, но е така.

Gacony

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Gacony » 04 фев 2018, 19:28

viiipeer, прав си! Две години им плащах по 17.99 лева и ползвах не-повече от 200 МБ месечно и по-малко от 100 минути. Не е до 5 лева повече, но защо да плащам за нещо, което не ползвам? Там е въпросът......

viiipeer
Регистриран: 24 мар 2007, 12:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от viiipeer » 04 фев 2018, 19:47

Като Ви гледа човек отстрани, че си помсли че 3-6 лева са определящи. Хора, това са за някои една кутия цигара всеки месец... Не се заяждам, но е така.

stunito95
Регистриран: 04 фев 2018, 20:28

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от stunito95 » 04 фев 2018, 20:30

От теленор вчера ми предложиха скрита оферта.
Неограничени минути и 10 000 МБ за 20,99лв.

Отговори