Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И миналия месец я имаше и на мен ми е предлагаха,друго нещо предложиха ли ти колега?
Важи ли за пренос от Мтел, понеже братовчед ми иска да се пренася?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Предложиха ми я за преподписване. Мацката започна да ми предлага тези от брошурата първо.
Казах и че тези ги знам, искам да ми каже скритите. Усмихна се само и каза тая.
Утре ще звънна на 1515 да питам дали има някакви оферти,и ако не предложат нещо на по-ниска такса, ще подпиша на тази оферта!
Утре ще звънна на 1515 да питам дали има някакви оферти,и ако не предложат нещо на по-ниска такса, ще подпиша на тази оферта!
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За преподпсване е при мен за пренос незнам .
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А случайно да знаете виваком, какво предалагат в момента при пренос към тях?
Предложиха ми я за преподписване. Мацката започна да ми предлага тези от брошурата първо.
Търси вещицата Павлина утре като звъниш на 1515 да видим какво ще ти предложи :D Най много да те наругае че я безпокоиш и и разваляш спокойствието
Търси вещицата Павлина утре като звъниш на 1515 да видим какво ще ти предложи :D Най много да те наругае че я безпокоиш и и разваляш спокойствието
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Gacony харесва ми как разсъждаваш, до преди и аз бях от заблудените дойни крави, които са любимите на операторите. Те обожават абонати, които им е все тая дали ще платят 5-10-15лв повече за да имат якия план с неограничени и 10GB+ нет, ТВ и не знам си какво. Нищо, че от неограничените минути харчат по стотина двеста, а във вкъщи не се връзват с телефона към Wi-Fi, тъй като имат толкова много МБ, че не могат да ги изхарчат.
Опитай да приложиш това си разсъждение и като цяло в живота, не само за мобилните планове. Това ще опитам и аз, защото до сега не го правех, но по този начин няма как да постигаме големи успехи.
Ще ти кажа аз какво направих, като ми изтече договора с Виваком, бях писал в другия форум в темата за плановете. Тук няма да описвам подробности. Накратко от вивата не направиха нищо, за да ме задържат, тъй като те просто са си мислили, че аз ще съм си дойна крава и занапред и новите планове бяха с повече нет и неограничени от това на което бях парафирал преди 2 лета.
Явно са си мислили, че не съм от хората които търсят оферта спрямо разхода ми, тъй като аз имах 1500мин.и не можех да изговорят и по 100 на месец. В началото имах нужда от минутите, но после вече не, но като има договор няма мърдане. И сигурно за това по телефона се опитаха да изцоцат мен "баламурника", като ми предложиха още по скъп план от 26лв. а старият ми беше на 24лв. и с почти никакъв разход.
В офиса им казах да ми дадат нещо от неофициалните планове и там 21лв. за 8GB и неограничени, друго нямало за мен.
Видях обаче оферта, която е много по добра за мен и от скрития по нисък план от 12лв. за 2000мин. и 2000мб с 2г. договор.
Офертата на Мтел за предплатена карта с активиран план P2 в който при презареждане от 10лв. получаваш 100 национални минути, 200мин. към Мтел и 2000мб. важът за 30 дни, 5лв. ти остават от тези в картата.
Може да заредиш и за 6лв. за които взимаш 50 национални мин. 100 към Мтел и 550МБ.
Има и други пакети за презареждане.
И това без да има обвързване с 2 годишни договори. Много ми е добре сега, тъй като преди се чувствах като баламурник, като си кихах по 24лв. а разходваните минути никакви, хиляда, хиляда и нещо МБ от 3000.
Опитай да приложиш това си разсъждение и като цяло в живота, не само за мобилните планове. Това ще опитам и аз, защото до сега не го правех, но по този начин няма как да постигаме големи успехи.
Ще ти кажа аз какво направих, като ми изтече договора с Виваком, бях писал в другия форум в темата за плановете. Тук няма да описвам подробности. Накратко от вивата не направиха нищо, за да ме задържат, тъй като те просто са си мислили, че аз ще съм си дойна крава и занапред и новите планове бяха с повече нет и неограничени от това на което бях парафирал преди 2 лета.
Явно са си мислили, че не съм от хората които търсят оферта спрямо разхода ми, тъй като аз имах 1500мин.и не можех да изговорят и по 100 на месец. В началото имах нужда от минутите, но после вече не, но като има договор няма мърдане. И сигурно за това по телефона се опитаха да изцоцат мен "баламурника", като ми предложиха още по скъп план от 26лв. а старият ми беше на 24лв. и с почти никакъв разход.
В офиса им казах да ми дадат нещо от неофициалните планове и там 21лв. за 8GB и неограничени, друго нямало за мен.
Видях обаче оферта, която е много по добра за мен и от скрития по нисък план от 12лв. за 2000мин. и 2000мб с 2г. договор.
Офертата на Мтел за предплатена карта с активиран план P2 в който при презареждане от 10лв. получаваш 100 национални минути, 200мин. към Мтел и 2000мб. важът за 30 дни, 5лв. ти остават от тези в картата.
Може да заредиш и за 6лв. за които взимаш 50 национални мин. 100 към Мтел и 550МБ.
Има и други пакети за презареждане.
И това без да има обвързване с 2 годишни договори. Много ми е добре сега, тъй като преди се чувствах като баламурник, като си кихах по 24лв. а разходваните минути никакви, хиляда, хиляда и нещо МБ от 3000.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
dimov007, гледах тези тарифни планове на Прима, но не са ми много ясни. Ако заредя с 6 лева първия месец, ми дават 50 национални мин. 100 към Мтел и 550МБ. Какво става, ако от първия месец са ми останали за следващия 30 национални минути и 50 към Мтел. Губя ли ги, ако не презаредя с нови 6 лева? Ето това не разбирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Какво става, ако от първия месец са ми останали за следващия 30 национални минути и 50 към Мтел. Губя ли ги, ако не презаредя с нови 6 лева?[/Quote]
Ако презаредиш преди да е изтекла валидността на предишното зареждане, бонусите се трупат, а срокът се увеличава с допълнителни 30 дни.
Хубавото е, че може да се презарежда когато е нужно, дори всеки ден.
Ако презаредиш преди да е изтекла валидността на предишното зареждане, бонусите се трупат, а срокът се увеличава с допълнителни 30 дни.
Хубавото е, че може да се презарежда когато е нужно, дори всеки ден.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Благодаря за обяснението! Това е вариант. Имаше едни такси при всяко зареждане по-рано. Примерно зареждаш с 6 лева, от които ти вземат 2 лв. /така са ми казвали, не зная до колко е вярно/. Има ли такова нещо сега?