Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 30 авг 2009, 18:36
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А как седят нещата за нов 2-ри договор при настоящ абонат на вивата? бащата е при тях от почти година и мисля да направи един договор за мен 2000 минути и 2000МБ за 11,99 дали е възможно ?
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
-
- Регистриран: 04 мар 2015, 17:58
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А за преподписване става ли?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мтел имат ли нещо скрито за около 20 лв?
-
- Регистриран: 30 авг 2009, 18:36
А при подписване на настоящия договор, който си остава без промяна дали ще стане втория нов договор да е от тези скритите ?
[quote]Предлага се и е за 6,99лв (намален от 8,99), може да се възползваш ако ти остават по-малко от 3 месеца до края на договора.[/quote]
Благодаря, колега! В четвъртък отидох и поисках плана (тъкмо влязох в последните 3 месеца) и след не повече от 2 минути всичко беше точно. За още 1,99 си активирах и пакет с интернет 500 МБ всеки месец, след което скоростта пада на 128 kbps. За 8,98 лв/м е идеално. :)
Благодаря, колега! В четвъртък отидох и поисках плана (тъкмо влязох в последните 3 месеца) и след не повече от 2 минути всичко беше точно. За още 1,99 си активирах и пакет с интернет 500 МБ всеки месец, след което скоростта пада на 128 kbps. За 8,98 лв/м е идеално. :)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
При кой оператор и как се казва плана, че не намирам мнението, на което си отговорил?
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор е операторът, планът се казва "Стандарт 8,99 promo 6,99". Офертата я взех за преподписване.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Колеги, имам една карта на Прима от около година. Често зареждам 10 лева за промоцията 100 нац.минути + 200 МТЕЛ минути + 1000 (вече 2000) МБ. Всеки път като ходя да зареждам и уважаемите служители на Мтел започват да ме разпитват какво използвам, дали не се интересувам от еди си коя оферта и т.н. Последния път пускайки номер на light bob да го закрия дори ме свързаха с отдел лоялни клиенти и се замислих дали и за Прима няма да мога да се свържа с тях. Искам абонаментен план, който освен нац.минути и МБ да включва и СМС-и към всички мрежи в страната. Някой, обаждал се на лоялни клиенти, успявал ли е да вземе подобна оферта като частен клиент? :(