Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 23 авг 2016, 09:53
Re: Re: Re: .
Ще си позволя да ти покажа една оферта на Виваком, виж снимката която съм качил.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]velnsl
Дата: 28.08.2016 09:51
Че вземи ти такава карта и ти. Какъв ти е проблема и лаеш навсякъде по темите, където се появи намек за тия карти. Бахти злобното човече дет си. Намираш си дружка униформен и ти взима карта, няма да си единствен.
Твоите 11лв. може да са по-хранителни от на шапкарите. Не съм военен, а си търся оферта от друг оператор, ако още не си стоплил.
Не е задължително да е 11лв, може 17, 18лв. Да не е Мтел при мен е въпроса, а на тия неограничени разговори, смс и т.н. майната им.[/Quote]
Къде по-точно?
Щото аз виждам написано точно обратното на твоето твърдение.
Дата: 28.08.2016 09:51
Че вземи ти такава карта и ти. Какъв ти е проблема и лаеш навсякъде по темите, където се появи намек за тия карти. Бахти злобното човече дет си. Намираш си дружка униформен и ти взима карта, няма да си единствен.
Твоите 11лв. може да са по-хранителни от на шапкарите. Не съм военен, а си търся оферта от друг оператор, ако още не си стоплил.
Не е задължително да е 11лв, може 17, 18лв. Да не е Мтел при мен е въпроса, а на тия неограничени разговори, смс и т.н. майната им.[/Quote]
Къде по-точно?
Щото аз виждам написано точно обратното на твоето твърдение.
Re: Re: Re: Re: .
Ето и моята тарифа от м-тел за 18.50 с ддс 20гб нет 3000мин в роуминг 3 гига нет в роуминг разговори в страната без лимит
Re: Re: Re: Re: Re: .
Привет!
Чудесни параметри по твоята тарифа, би ли споделил как ги постигна, моля :) Търся за себе си.
Бизнес абонат ли си, или просто умееш да се договаряш.
Поздрави и благодаря.
Чудесни параметри по твоята тарифа, би ли споделил как ги постигна, моля :) Търся за себе си.
Бизнес абонат ли си, или просто умееш да се договаряш.
Поздрави и благодаря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Планът му е Безкрай Бизнес 70. Това е бизнес план и цената е без ДДС. При много карти се ползват сериозни отстъпки от бизнес тарифите. Тази цена е недостижима за физически лица.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Благодаря, josipz.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Здравейте! Относно плановете за физически лица трябва да се знае,че опцията "договаряне" е непостижима мечта. Това,което е определено за месеца като количество минути ,мегабайти и т.н и като цени на планове и апарати се въвежда в софутера и никаква промяна не е възможна по инициатива на продавача. Нещата следват своята логическа последователност - започва се с порт ин,преподписване или нов абонат,избор на план/цената зависи от т.1 и е определена/, комбинация- ако позволяват услугите и накрая апарат с цена определена от предходните действия! Ролята на продавача е да ти помогне с избора на подходящ за нуждите и възможностите ти план и да те уведоми за важните неща ,които няма да разбереш веднага на място/ като за фиксираните на Мтел примерно/. Точно това те не правят от некомпетентност или заради таргет, после се чудят защо всички ги навикват. Те са създадени да са буфера между клиента и прибиращия парите...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Опцията договарне е напълно "постижима мечта" в някакви разумни граници! Всички оператори имат "тайни планове" за задържане на недоволни клиенти/привличане на нови, както и възможност за промени по обявените планове. В системите им има заложени опции отстъпки с определени проценти. Въпроса е регионалните колко им позволяват да дават. Мтел февруари 2015 ми дадоха план за 39,90лв. на цена 20,90лв. И то защото колега от форума беше казал, че предлагат подобна оферта при пренос.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Ми пролетта прехвърлих 2 номера от Боб на Виваком при близък роднина работещ в техен магазин и заедно с шефа им гледахме нещата - ми не - каквото за всички,такова и за мен- и за плановете и за апаратите. Никакви допълнителни неща,никакви отстъпки от цената. Отделно тя си прехвърли два номера от Теленор. Идеята за предопределеност е реална и съществува....Както сам сте отбелязал за Вашия план от 2015 - в момента в който кажеш ,че номера се пренася , тръгваш по пистата за порт ин и не можеш да идеш на друга . Там цените вече са определении т.н.Това,че са много по-ниски е друга тема....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Нещо ново от Теленор за този месец >?