Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 18 окт 2009, 09:12
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор 20:99лв.
Неограничени минути, 10 000 MB. интернет
25 GB Capture .
Приятен ден !
Неограничени минути, 10 000 MB. интернет
25 GB Capture .
Приятен ден !
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Май скритите оферти не са чак толкова скрити,с лек пазарлък си ги дават във повечето офиси.
Само тези под 15 лв ги дават по трудно.
Само тези под 15 лв ги дават по трудно.
Колеги питането ми е може би малко в страни от темата, моля за извинение, но е близо. Имам номер в Теленор, който се ползва от друг човек и сега договора изтича. Някаква кокошка в Теленор ми обяснява, че човека на чието име ще е договора е нов клиент и не ползва преференции, което е абсурд. Та питането, не бяха ли най-много глезотийте именно за нови абонати.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Не по принцип най големите глезотиики са задържане на клиент.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ясно, благодаря. Малко е глупаво, защото все пак се касае до изтекъл договор и ако ме вбесят ще го прехвърля в друг оператор.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Правиш смяна на собственост на някакъв малък план и след един месец вече като техен клиент преподписваш на какъвто план искаш.Неудобството е че ще се ограничиш малко с разговорите докато изтече месеца.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
При твоя случай отиваш в някой от другите два оператора заедно със стария титуляр, попълва се една декларация и номера си идва на твое име в новия оператор и може да се възползваш от някоя текуща промоция.
Здравейте, някой знае ли за читав план при Виваком в диапазона 10-15 лв? Видях 2-3 коментара за план 12 лв с 2000 минути и 2000 или 3000 мегабайта. Точно такова търся, но някой може ли да потвърди дали наистина има такъв план. И съответно при покупка на устройство, на кой официален план съответства, за да разгледам цените в сайта. Благодаря ви предварително.
[Quote]Здравейте, някой знае ли за читав план при Виваком в диапазона 10-15 лв? Видях 2-3 коментара за план 12 лв с 2000 минути и 2000 или 3000 мегабайта. Точно такова търся, но някой може ли да потвърди дали наистина има такъв план. И съответно при покупка на устройство, на кой официален план съответства, за да разгледам цените в сайта. Благодаря ви предварително.[/Quote] Вчера ми го предлагаха , 2000мин. / 2000 мб.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не е ли за услуга в комбинация?