Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
оферта от преди малко (Мтел) по телефона
1.Телевизия и интернет - Мтел ТВ разширен + 100, + ХБО+МАХ СД 24.90лв
2.Мобилен план неограничени към мобилни и 8гба интернет - 15лв
3. Телефон по избор на цена от плановете без граници 4XL
Чакам договора след празниците
1.Телевизия и интернет - Мтел ТВ разширен + 100, + ХБО+МАХ СД 24.90лв
2.Мобилен план неограничени към мобилни и 8гба интернет - 15лв
3. Телефон по избор на цена от плановете без граници 4XL
Чакам договора след празниците
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Моля пояснявайте-подновяване,пренос,нов абонамент.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
съжалявам, мислех че се подразбира след като ми се обаждат по телефона. Подновяване. По думите на каката, цените в сайта са само за нови абонати, за съществуващи се преговаря. Общо взето каквото ми каза бях съгласен, само добавихме още канали, защото в сегашния план каналите са по малко от колкото аз имам. Та гледайте и това
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте, някой да знае дали Теленор ще пускат нещо наистина добро скоро. В момента съм на 2000 минути и 2000 мегабайта, планът ми е промоционален на 13,99 иначе нормалната цена е била 20.99 Та няколко пъти ми предлагаха в офисите им само една "специална" оферта, която е за 17.99 с минути и мб, от които нямам нужда. Дали да отида последните 2 седмици и да ги притисна, че ще ги сменя? Някакви съвети, нещо? :D Трябва ми план с около 500 минути и 2-3 гб, интернет до 13.99.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
P.S. Забравих да вметна, че планът ми изтича на 04.05.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Обадете се на 1515 както един участник бе ,направил по-долу в постовете
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Любо, а в цената за мобилния план, влиза ли HBO GO?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Извинете, малко съм невежа :D Като абонат на Теленор просто набирам 1515 ли? И с кой ще ме свърже. П.С. в момента съм в Германия, ще ме таксуват ли за обаждането? Благодаря за помощта, весели празници! :]
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Точно така или +359891515 телефона е към отдела ца обслужване на клиенти , пробвате и ако не ви устройва търсете друго решение.( оператор)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Здравейте, някой да знае дали Теленор ще пускат нещо наистина добро скоро. В момента съм на 2000 минути и 2000 мегабайта, планът ми е промоционален на 13,99 иначе нормалната цена е била 20.99 Та няколко пъти ми предлагаха в офисите им само една "специална" оферта, която е за 17.99 с минути и мб, от които нямам нужда. Дали да отида последните 2 седмици и да ги притисна, че ще ги сменя? Някакви съвети, нещо? Трябва ми план с около 500 минути и 2-3 гб, интернет до 13.99.[/Quote]
Аз съм в същото положение.
Много ми е глупаво, че в момента ми предлагат само планове от 20+ лв. и нищо за сегашния ми ценови диапазон.
Плана ми е да мина на булсат за разговори, защото за 3 лв. получавам неограничени. А за покритието ще мина на 12 левовия план на теленор, който е голяма простотия в сравнение с плана дженерейшън от преди 6 г.
Аз съм в същото положение.
Много ми е глупаво, че в момента ми предлагат само планове от 20+ лв. и нищо за сегашния ми ценови диапазон.
Плана ми е да мина на булсат за разговори, защото за 3 лв. получавам неограничени. А за покритието ще мина на 12 левовия план на теленор, който е голяма простотия в сравнение с плана дженерейшън от преди 6 г.