Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не съм съгласен с теб.
При vivacom искат клубна карта,при M-tel не намерих по евтината цена но вероятно и там искат някаква карта за да ти го дадат с отстъпка.
Все едно аз както имам карта за отстъпка в Техномаркет от 5% да ти кажа,че там телефона е 82 лева по-евтин от написаната цена.
При vivacom искат клубна карта,при M-tel не намерих по евтината цена но вероятно и там искат някаква карта за да ти го дадат с отстъпка.
Все едно аз както имам карта за отстъпка в Техномаркет от 5% да ти кажа,че там телефона е 82 лева по-евтин от написаната цена.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това са програмите им за лоялност (VIVAclub и Мтел клуб), в които свободно може да се включи почти всеки актуален абонат и не виждам защо да не се ползват щом се получава по-ниска цена. Понякога разликата е сериозна.
Например прави ми впечатление, че в Мтел без договор P20 е със 150 лева по-евтин от Технополис и VIVACOM с карта за лоялност.
Например прави ми впечатление, че в Мтел без договор P20 е със 150 лева по-евтин от Технополис и VIVACOM с карта за лоялност.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Както "почти" всеки може да си вземе карта с отстъпка от 5% в Техномаркет.
Аз не съм им бил никога абонат на тези и не мисля да им бъда,гледам какви са реалните цени.
Така,че свободната цена в техноверигите винаги е по ниска.
Аз не съм им бил никога абонат на тези и не мисля да им бъда,гледам какви са реалните цени.
Така,че свободната цена в техноверигите винаги е по ниска.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Всеки може да намери приятели или познати, които са абонати някои от операторите и ще му услужат при покупката. В случая на Р20 свободната цена от Мтел е с 12% по-ниска от тази на Технополис.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Пак пишеш глупости,не искам да споря вече.
Нито ще си го купя нито имам намерение да си вземам телефон с цената на телевизор.
Нито ще си го купя нито имам намерение да си вземам телефон с цената на телевизор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ванка и ти си с евтини планове.:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Съгласен. (yes) Моя е 24 левов, но след някой и друг месец, ако всичко е наред с Виваком ще съм на Смарт Ю. Иначе пренос към Теленор или Мтел. Всичко зависи от политиката на Виваком спрямо мен за вземането на нов телефон, защото ми правят едни въртели, но това е друга тема. Имам още време, но ако ми се направят на тарикати, ще пусна една много хубава тема за тях. Засега ще си трая обаче. (yes)
ПС: До преди 4 месеца плащах и на Теленор още 30 лв. за аб.план, така че не съм от тия търсещите евтиното и си плащам за това което ползвам. Така че ако ги сметнеш, пак си прави един Смарт Ю. Да не намесвам и дейтата за 17 лв., която все още плащам.:)
ПС: До преди 4 месеца плащах и на Теленор още 30 лв. за аб.план, така че не съм от тия търсещите евтиното и си плащам за това което ползвам. Така че ако ги сметнеш, пак си прави един Смарт Ю. Да не намесвам и дейтата за 17 лв., която все още плащам.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Какво ни е на клиентите до 12-15 лв. Не сме хора ли? С това тъпо мислене се губят клиенти. По-надолу един колега беше казал, че нямал добри доходи, ама все пак бил на план 21 лв. Точно отражение на типичният българин, може да е с 500 лв. заплата, важното е да има минути/интернет и хубав смартфон. Ами не всички сме така, не смятам, че примерно 500 минути/500 мб струват 14,99 (Тарифа на Теленор), мога да си позволя да плащам и по 25 на месец, просто не смятам, че услугата струва толкова и НЯМА да ги плащам. Според Вас колеги, как се изговарят НЕОГРАНИЧЕНИ минути, и на колко от Вас РЕАЛНО им трябват? В нас умишлено се създава чувството за необходимост от още и още и още потребление, така си продават ненужните пакети. До сега как е можело да плащам 13.99 и да говоря 2000 минути/2000 мб.? Имали да изплащат 4G мрежа, боли ме всичкия. Нито телефона ми може да поддържа 4G мрежа, нито ще си купя скоро такъв, който може. Като искат да печелят отнякъде, да намалят служителите в магазините, да позакрият някой магазин а-у, не да доят още потребителите. Пак ли греша нещо, или искам да мина по тънканата? Ама Роуминга паднал, ама това, ама онова. А до преди, като го е имало роуминга и 3G мрежите, що никой не каже колко са печелили от нас, на наш гръб? Да са си построили мрежите със събрани инвестиции :]
P.S. по темата. Скрит план от Теленор, предложен ми на +359 89123 - 17.99 за 2000 минути и 5гб. интернет. Директно отхвърлил служителката, да си го ползва със здраве.
P.S. по темата. Скрит план от Теленор, предложен ми на +359 89123 - 17.99 за 2000 минути и 5гб. интернет. Директно отхвърлил служителката, да си го ползва със здраве.
[Quote]Какво ни е на клиентите до 12-15 лв. Не сме хора ли?[/Quote]
За 12-15 лв. по-добре мини на ваучер, и ти ще си доволен и операторите ще са доволни. Стига бе, 12-15 лв. са по-малко от 1% от месечната заплата на всеки средностатистически човек на възраст 25-50г. Аз на майка ми, която е на 60+ години плащам 20 лв. месечна такса и интернета не й стига, понеже постоянно е в YouTube и разни новинарски сайтове, та за мен няма да дам 25-30 лв. за такса. Това, че ти и още 2-3 човека нямате нужда от 4G, роуминг, добро покритие и смартфони не значи, че 99% от хората не ги ползват всички тези работи и че са готови да дадат 1% от заплатата си за това.
За 12-15 лв. по-добре мини на ваучер, и ти ще си доволен и операторите ще са доволни. Стига бе, 12-15 лв. са по-малко от 1% от месечната заплата на всеки средностатистически човек на възраст 25-50г. Аз на майка ми, която е на 60+ години плащам 20 лв. месечна такса и интернета не й стига, понеже постоянно е в YouTube и разни новинарски сайтове, та за мен няма да дам 25-30 лв. за такса. Това, че ти и още 2-3 човека нямате нужда от 4G, роуминг, добро покритие и смартфони не значи, че 99% от хората не ги ползват всички тези работи и че са готови да дадат 1% от заплатата си за това.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
По принцип си прав да търсиш най-добрият вариант за себе си и да недоволстваш, че операторите не проявяват гъвкавост. Но за цените, според мен, логиката ти е напълно погрешна. Нали се сещаш, че поддръжката на мрежата струва пари и това е необходимо, за да може операторът да ти осигури свързаност в момента, в който решиш да се обадиш. Дали ще говориш тоя месец 100 или 1000 минути няма чак толкова голямо значение. Дори и да си решил през текущия период да говориш само 1 минута, то операторът пак трябва да изразходва ресурс, за да ти осигури свързаност в момента, в който решиш да го направиш. Колко струва поддръжката на мрежата за 1 абонат, под която сума за оператора просто не е икономически изгодно тоя клиент да е клиент, честно казано нямам никаква представа, но упоритите опити на операторите да шунтират всички планове под 14-15 лв подсказват, че границата е някъде там.