Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Та някой запознат с прехвърлянето на номер, дали имат специални оферти?[/Quote]
Не, нямат, а и май месец няма да имат.
Категоричен съм, защото одеве дискутирах във Виваком преподписване на една карта и пренос на друга от Мтел.
Като говорим не за ниски планове, а за XL и Smart U - тоест най-високите.
Специални оферти (добри за клиента) скоро няма да има.
Вижте все пак в Мтел, но някой познат, защото там за фирма има доста добри условия.
Не, нямат, а и май месец няма да имат.
Категоричен съм, защото одеве дискутирах във Виваком преподписване на една карта и пренос на друга от Мтел.
Като говорим не за ниски планове, а за XL и Smart U - тоест най-високите.
Специални оферти (добри за клиента) скоро няма да има.
Вижте все пак в Мтел, но някой познат, защото там за фирма има доста добри условия.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
С приятел от Казанлък, с който до преди малко си лафихме и е на Виваком, са му предложили да преподпише срещу 27 лв. на неогр.разговори, 17 ГБ нет, 150 минути международни разговори и 60 смс към всички оператори. Офертата си е екстра отвсякъде.
Samsung GALAXY S22 Ultra
На теленор можеш да си останеш на абсолютно същия план. Просто ги заплаши, че ако не ти подпишат на същите условия ще си спреш картата.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ванка, от чисто любопитство, международни минути зона 1 или 1+2?
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Защо ти е като ти лично бягаш от договорните отношения като дявол от тамян?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За да знаят другите.
Ами като не искат ,махай ги бе приятел.Има избор на оп.Не е като по-рано.Отивай при Вива.Имат много оферти,ама требе си пазарлък,иначе ще те клецат кът балък.На мен ,ама аз съм абонат от 100 год.с висок кред.лимит(над 220 лв.)ми предлагат разни планове-2000 мин.и 2000 ГБ за 11.99 лв./месец.При 24 мес.договор.Вчера ми предложиха за 21.00 лв.неогр.мин и 10 ГБ Нет пак при 24 мес.договор.И НОКИЯ 3310(2017),синя на цвят за левче.И Смарт Ю за 39.90 лв. с Моторола Е 4 плюс,сива,с 5000 mAh батерия.Имам от по-рано и 48000 МВ нет с рутер за левче за 16.00 лв.Дейта карта е.
Искай си,пазари се,и ще ти дадат.
Успех!-:)
Искай си,пазари се,и ще ти дадат.
Успех!-:)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
То искането не е като даването бе, пич. :D Човека, ще се прехвърля на друг оператор, защото не иска да плаща 4 лв повече, но не знае явно, че операторите спряха скритите планове за прехвърляне, а ги оставиха само за преподписване. Когато отиде и им каже че ще дава 12 левчета и нито стотинка повече, ще му извадят вариантите с би-кънект, прима-балерина, и едно голямо БРАВО от Виваком. :D В темата многократно се жалва, че не получава каквото иска, а тук постоянно се качват предложения. Ами това е, друго няма да получи! Поне на този етап.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Така да бъде. Докато не получа хубав план, няма да разпиша. След себе си повличам още 5 абоната (цялото семейство). Като не си ценят Теленор клиентите- един голям *** и от мен :] По-добре да давам на друг оператор 10 лв. за най-евтиният му план, и да се опитат да ме залъжат с по-добро предложение след година, отколкото да ме тумбят за пари от Теленор. Иначе опитах да си поискам същите условия и занапред- уви не става. Цената на плана ми е била промоционална и вече не става да се преподпише на тази цена. СТОТИНКА, СТОТИНКА НЯМА да дам над 13.99 за Теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако ще се прехвърляш на другите оператори имай напредвид, че виваком с техните планове е включена невероятната екстра като ти свърши интернета на максимална скорост да се включват по 2-3 пакета от по 100мб всеки един по 1 лев. А мтел няма какво да ги коментирам..
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus