Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да ще му кажа на братовчеда да мине на тази схема,че са мошенници.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да не мислиш, че другите два не са мошенници? Всичките са такива и стига си спамил едно и също. Не сме малоумни. (angry)
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не съм казал, че сте малоумни,просто казвам че са склонни към въвеждане в заблуждение,на хора които не разбират.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Очите на четири. Операторът може да е супер, но не знаеш някой за да си хване бонуса на какво е готов. Вместо да изкара някой друг курс по продажби, умения за общуване... Ама малко хора мислят за инвестиране в себе си, което би им служило за много неща цял живот.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Какви са сегашните варианти на теленор?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте скъпи приятели,
от утре ще съм на безсрочен договор при Виваком.
До сега месечно плащах 18 лева за 1.500 мин. и 1.500 мб. Днес в магазина на Виваком ми отказаха тарифата за 12 лева 2.000 мин. и 2.000 мб. Защото нямало как да паднат под 18 лева, направо се ядосах адски много.
Моля за помощ....
от утре ще съм на безсрочен договор при Виваком.
До сега месечно плащах 18 лева за 1.500 мин. и 1.500 мб. Днес в магазина на Виваком ми отказаха тарифата за 12 лева 2.000 мин. и 2.000 мб. Защото нямало как да паднат под 18 лева, направо се ядосах адски много.
Моля за помощ....
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Обади се на оператор да питаш нямат ли адекватен план за преподписване. Тея в офисите нямат доволно права да правят предложения.
[Quote] Защото нямало как да паднат под 18 лева, направо се ядосах адски много.[/Quote]
Това са пълни глупости.
Свалял съм няколко карти от 18-25 лева на 2.50, 4 лева и прочие.
Това са пълни глупости.
Свалял съм няколко карти от 18-25 лева на 2.50, 4 лева и прочие.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Обадете се на оператор и ще Ви изпратят желаната от Вас оферта по куриер.Бъдете настоятелни.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ти изби рибата бе човек, план от 18 лв на 2.5 ;)...нещо ни пускаш по пързалката. По скоро за 18 лв. може да им иска неограничени минути и 8-10 000 МБ нет.