Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За нова карта ли е тази оферта?
Че на Братовчеда му я дадоха за прехвърляне и то с условност първия месец да е на 200 Мин пък ще видим дали няма да го прецакат?
Че на Братовчеда му я дадоха за прехвърляне и то с условност първия месец да е на 200 Мин пък ще видим дали няма да го прецакат?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тази тарифа е за стара карта, преди плащах 10 лева и поради тази причина ми позволиха да мина на Smart M 2018 за 12 лева 2000 мин и 2 ГБ.
Имах и друга карта за която плащах 18 лева но за тази карта не ми позволиха.
Имах и друга карта за която плащах 18 лева но за тази карта не ми позволиха.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За нова карта ли е тази оферта?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
С такъв план съм към мтел(а1)от 2 години- 20 лв, неограничени към мобилните мрежи и 8000 мб. Договорът ми изтича през м. декември. Получих обаждане от а1 уверяващи ме, че съм най-лоялната и т.н. за което ми предлагат да остана на този договор защото няма да има по-добро предложение до края на годината, нито някога е имало( с тези екстри). Да не се надявам за повече. Отговорих, че съм видяла същите условия за 18 лв ("неограничени", може би и стационарните се включват)(всъщност от форума разбрах - м. март 2018). Казаха ми, че такава оферта никога не е имало, сигурно е още по дългогодишен клиент...., сигурно е оферта траеща само 10 дена..Молбата ми е за съвет..дали да се съглася или да изчакам м.декември? Иначе планът ме устройва.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На мен ми се обадиха от мтел(а1), отдел "лоялни клиенти" а аз съм на боб, с предложение 20лв и някакви стотинки, неогр. мин и 10гиги нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако договора ви изтича декември е рано да се мисли за подновяване, а по-ниски цени винаги може да има. А1 от вчера извадиха каталога с оферти за юни месец.Виваком може и да се дърпат, но скоро ще започнат и те да вадят по-добри оферти за смяна на оператор, ако не искат да им бягат клиентите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Виваком може и да се дърпат, но скоро ще започнат и те да вадят по-добри оферти за смяна на оператор, ако не искат да им бягат клиентите.[/Quote]
Това не знам откъде го измислихте... :|
Това не знам откъде го измислихте... :|
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз дочух, че искат да спират всичките скрити планове с ниски такси, и да оставят само над 18 лв. Общо взето на мен ми писна от всички тия неща под масата. Стандартния план за 35,99 лв. ми е идеален, само да го направят с включени 20000 МБ., да си взема телефона и да приключа с тоя въпрос.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Както и вие, план от 18 лв, че на вас ви го дават за 2.5 или 4 лв.