Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Обиколих няколко магазина в радиус 50 км.
Не успях да го видя и тествам .. :S
Lenovo K5 Note ...
Но към Леново съм настроен негативно ... (no)
Не успях да го видя и тествам .. :S
Lenovo K5 Note ...
Но към Леново съм настроен негативно ... (no)
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
[Quote]Но към Леново съм настроен негативно ...[/Quote]
Ако си виждал / ползвал само евтините им боклуци от 100-200 лв. е нормално да ти е такова мнението, но то важи и за всички останали "премиум" марки в тази ценова категория... :D
Ако си виждал / ползвал само евтините им боклуци от 100-200 лв. е нормално да ти е такова мнението, но то важи и за всички останали "премиум" марки в тази ценова категория... :D
Нокия с фенерче.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Аз сериозни проблеми с Lenovo Z2 Pro не съм имал. Ако не ми намерят K5 Note може да се насоча към J5 2016 за същата цена, но значително по слаби характеристики и най-важното по малък диагонал. Мога да дам 180 лв. за P8 Lite или K5. Телефонът ще ми е за резерва. Няма да го ползвам всеки ден.
По-важното е, че планът на Вива Smart L с 16ГБ и неограничени за 24 лв. за сега е валиден за преподписване.
По-важното е, че планът на Вива Smart L с 16ГБ и неограничени за 24 лв. за сега е валиден за преподписване.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Мтел
15 лв./мес.
Неограничени към всички мрежи(мобилни и фиксирани)
3 GB интернет
2 GB към Viber
2GB към Facebook
Това е Безкрай 30 от миналата година с 50% отстъпка от таксата за 2 години.
Важи при преподписване. За целта отивате в офис на Мтел, слагате на масата два листа с офертите на конкурентите и питате дали могат да ви предложат същите. :D Даже момичето каза, че при пренос имало още по-добри оферти.
15 лв./мес.
Неограничени към всички мрежи(мобилни и фиксирани)
3 GB интернет
2 GB към Viber
2GB към Facebook
Това е Безкрай 30 от миналата година с 50% отстъпка от таксата за 2 години.
Важи при преподписване. За целта отивате в офис на Мтел, слагате на масата два листа с офертите на конкурентите и питате дали могат да ви предложат същите. :D Даже момичето каза, че при пренос имало още по-добри оферти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
А в кой офис ти я предложиха тази оферта?
Ходих в 2 и питах за нея и казваха, че не се предлага и нямало как да ми я изпълнят.
Ходих в 2 и питах за нея и казваха, че не се предлага и нямало как да ми я изпълнят.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Mall Paradise, предполагам, че и другаде я има. За целта им казвате какви оферти за пренос предлагат конкурентите и че изтича договора ви. Трябва да се държиш така сякаш си склонен да приемеш офертите на конкуренцията.
Аз съм на този план. По принцип го предлагат, обаче на 21 лв. Свалят на 15 за по-специфични случаи, защото с листче какво предлагат теленор и вива надали ще минеш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Колко по-специфичен случай от това, че се прехвърляш на теленор?
Е аз минах с лисчето,както колегата.И аз съм на 15лв неограничени и т.н.обаче ми се обаждаха по телефона с тази оферта,иначе в офиса не им приех офертите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
От колко време си клиент? Ако имаш дар слово го пускай в действие. Ако си бил редовен платец - също. Една приятелка понахалства и й дадоха тази оферта за 15 лв без да познава служител в ментел.
Може би некоректно използвах "специфичен". Конкретно в моя случай червените бяха сгафили и трябваше или КЗП, или да предложат нещо адекватно. Познай кое избраха.
И имай предвид че дори да ти я дадат, трябва отделно да си поискаш минути към фиксирани. Ако искаш де. ;)
Може би некоректно използвах "специфичен". Конкретно в моя случай червените бяха сгафили и трябваше или КЗП, или да предложат нещо адекватно. Познай кое избраха.
И имай предвид че дори да ти я дадат, трябва отделно да си поискаш минути към фиксирани. Ако искаш де. ;)