Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Dubspace » 02 юни 2018, 23:09

За юли очаквайте Smart U да е на 25 лева. :D Fake News.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 03 юни 2018, 07:45

[Quote]Приятели, някой от Вас знае ли нещо за този промоционален план? Днес ходих в няколко офиса на Vivacom, не били чували такова нещо! Моля Ви, ако някой наистина знае за такъв план, нека бъде така добър и сподели подробности!!! Много необходимо ми е, благодаря Ви![/Quote]
Здравейте, няма такъв план! Бачев ви дезинформира, за което ще получи съответното наказание на поредният си профил. Има за 12 лв 2000 минути и 2000 МБ, също така за 12,99 лв неограничени разговори и 3000 МБ, но цената на този план важи за комбинирана услуга, ако ползвате и нещо друго.
Samsung GALAXY S22 Ultra

viiipeer
Регистриран: 24 мар 2007, 12:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от viiipeer » 03 юни 2018, 19:04

Здравейте, дали Telenor имат скрит план за пренос от друг оператор за 10GB нет и неограничени за 18 лв.?

viiipeer
Регистриран: 24 мар 2007, 12:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от viiipeer » 03 юни 2018, 19:13

Здравейте, дали Telenor имат скрит план за пренос от друг оператор за 10GB нет и неограничени за 18 лв.?

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 03 юни 2018, 19:38

Днес в три различни офиса на А1 (нарочно реших да пробвам) попитах за пренос от друг оператор дали ще ми дадат това, което ми трябва и срещу колко пари, разбира се.
Абсолютно произволни офиси и хора, които не познавам и не съм виждал.
Няма да разказвам глупостите в 2 от офисите, но все пак в третия получих адекватност.
Поисках 12 ГБ интернет, неограничени минути, 250-300 минути към ЕС и зона балкани и 50-100 СМС-а национални.
За пренос на физическо лице нещата са дървени и си гледаме сайта, общо взето.
За пренос на фирма, обаче, се получават нещата.
Гореописаното получавам срещу 30 лв крайна цена, като минутите към ЕС са 300, а СМС-ите към национални мрежи са 100.

пп. Така или иначе във вторник си пускам картата за пренос и при подходящия човек цената ми е 23.80, но е факт, че и без познати има адекватност тук-таме при хора, които не си чакат само заплатите накрая на месеца.

ппп. Да не забравя да допълня, че при престой в Македония, Турция или Сърбия, срещу 1,99 на ден получавам различен брой минути/мегабайти/смс, който пакет веднъж се активира и после при засичане на активност в мобилна мрежа в някоя от тези страни, автоматично начислава дневната такса.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от engadget » 03 юни 2018, 19:45

[Quote]Да не забравя да допълня, че при престой в Македония, Турция или Сърбия, срещу 1,99 на ден получавам различен брой минути/мегабайти/смс, който пакет веднъж се активира и после при засичане на активност в мобилна мрежа в някоя от тези страни, автоматично начислава дневната такса.[/Quote]

Това е само за частни клиенти.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 03 юни 2018, 19:56

[Quote]Това е само за частни клиенти.[/Quote]

Не ми се спори.
Приемаме, че аз лъжа и си измислям.
Няма смисъл да разводняваме темата с доказване на тези.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Потребителски аватар
Mapuok
Регистриран: 30 юни 2016, 12:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Mapuok » 04 юни 2018, 09:23

Офертата е изключително дървена, дори за физическо лице. За фирма е направо... 30 лева егаси.

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Мнение от Воден-дух » 04 юни 2018, 09:43

Какво им преци да предложат тази оферта и на обикновени хора, не само на фирмаджии и шапкари?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 04 юни 2018, 09:44

[Quote]пп. Така или иначе във вторник си пускам картата за пренос и при подходящия човек цената ми е 23.80, но е факт, че и без познати има адекватност тук-таме при хора, които не си чакат само заплатите накрая на месеца.
[/Quote]
Гореописаното от поста ти, ако го получаваш за 23,80 си е направо перфе. Иначе за 30 лв трафика е много малко, а сега основно се набляга на интернет пакетите. С преминаването и на VoLTE до време, пакетите с включени мегабайти драстично, ще се повишават. С план за 30 лв особено за фирми мегабайтите трябва, да са поне 25 000 и това не трябва да е под масата!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори