Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И аз бих казал, че Виваком от ниво на покритие и стабилност са малко като A1.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте , имам 1 карта на теленор , ако взема втора ще мога ли да се възползвам от някаква переференция ? Интересува ме среден клас плам с 1000/2000 минути и 2000мб - подобна оферта в сайта е 19 лв , а мисля , че не си заслужава при положение, че 24/5 лв е с неограничени Мин. Ако някой има инфо моля да сподели. :)
Не знам за къде казваш, че теЛенор имат обхват, но ше ти кажа как стоят нещата при мен в западна България. Нямат обхват на места на 10,15 км от София-(Кладница). Да не казвам, че кача ли се на Витоша, обхвата трайно отсъства.
Обхват няма или е трагичен и покрай Боснек(Перник),Злогош,Средорек,Сушица(Кюстендил) мога и още да изброявам. Верно, че става въпрос за малки населени места, ма като мина от там и пусна да търси мрежи,тия мУдерните с voLte-то ги няма на картата.А като задам ръчно търсене на мрежи намира само (А1,Вива)и на другата карта си имам стабилен обхват.
Обхват няма или е трагичен и покрай Боснек(Перник),Злогош,Средорек,Сушица(Кюстендил) мога и още да изброявам. Верно, че става въпрос за малки населени места, ма като мина от там и пусна да търси мрежи,тия мУдерните с voLte-то ги няма на картата.А като задам ръчно търсене на мрежи намира само (А1,Вива)и на другата карта си имам стабилен обхват.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Виждам тук ви вълнуват оферти с много минути и мегабайти.
На мен обаче минуи и мегабайти не ми трябват. Трябва ми минимална цена за план имаш минимално количество минути и мобилен интернет.
Някой с оферта за:
под 12 лева – Виваком и Мтел/А1 2000 минути и мегабайти
Под 8 лева - А1 50/50 минути 3000 МБ
Благодаря,
Виждам тук ви вълнуват оферти с много минути и мегабайти.
На мен обаче минуи и мегабайти не ми трябват. Трябва ми минимална цена за план имаш минимално количество минути и мобилен интернет.
Някой с оферта за:
под 12 лева – Виваком и Мтел/А1 2000 минути и мегабайти
Под 8 лева - А1 50/50 минути 3000 МБ
Благодаря,
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Не знам за къде казваш, че теЛенор имат обхват, но ше ти кажа как стоят нещата при мен в западна България...[/Quote]
И каква връзка има този пост с Темата, която е "Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)"?
И каква връзка има този пост с Темата, която е "Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)"?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И мен не ме интересуват безброй минути и мегабайти и затова си стоя на БОБ 500+500 за 10 кинта.Ако в момента има такъв бил взел една карта на щерката,ама не виждам .
Говоря за план който сега да мога да го взема, а не кой какво има :)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
"На мен обаче минуи и мегабайти не ми трябват. Трябва ми минимална цена за план имаш минимално количество минути и мобилен интернет."
Chavdar_J, виж тази на Vivacom - Smart S (100 минути и 100MB за 8,99лв.). Успех.
Chavdar_J, виж тази на Vivacom - Smart S (100 минути и 100MB за 8,99лв.). Успех.
Това е стандартна оферта колега, форумът се казва скрити оферти.
Двете които съм цитирал са скрити, Вива ком за да ме задържат, А1 за да ме привлекат. Разликата ми е 3 кинта, така че А1 не важи, питам някой друго по изгодно дали позлва или не – като скрита текуща оферта.
Навремето един приятел във вивата му дадоха 50% остъпка ( към 3,4 лева на месец) да го задържат, но сега нямат подобни екстри или поне на мен не предложиха.
Двете които съм цитирал са скрити, Вива ком за да ме задържат, А1 за да ме привлекат. Разликата ми е 3 кинта, така че А1 не важи, питам някой друго по изгодно дали позлва или не – като скрита текуща оферта.
Навремето един приятел във вивата му дадоха 50% остъпка ( към 3,4 лева на месец) да го задържат, но сега нямат подобни екстри или поне на мен не предложиха.
-
- Регистриран: 05 мар 2007, 19:16
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Един познат ми предложи да ми мине номерът към неговата група (фирма с 50 карти) със следните параметри - 1000 минути към всички/100 мин ЕС мобилни и домашни/ 10 000 мб за цена 10.00 лв с ДДС или да си подновя на Теленор с неограничени и 10 000 мб за 21 лв. Няма да взимам телефон. Говоря на месец около 1000-1200 минути, но е имало месеци и с по 600 минути :S