Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Не, няма да можеш. В рамките на 30 дена е.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И при Теленор ли е така, защото там като нов абонат ми дават кредитна оценка за по евтин телефон. Питам ги по какви критерии дават тая кредитна оценка, вдигат рамене в офиса. Системата им казвала да си избера по евтин. Ако съм искал по скъп, да плащам таксите няколко месеца и пак да пробвам. Идеята е, дали тогава ще мога да взема устройство...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
При а1 можеш ли да вземеш телефон след подписване на договора. Някой знае ли? На мен преди време ми отказаха около една - две седмици след подписването.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
До 7 дни е при пренос, със сигурност, но може би и за преподписване е толкова.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Значи са ме излъгали. Казаха ми в а1, че мога да взема телефон само в момента на подписването. Няма откъде да ги знае човек тези неща и те се възползват.
Спомням си, че и при виваком миналата година никой не ми каза, че може да се вземе телефон по-късно. Това за 30те дни сигурно ли е или е само слух?
Май трябва вече да се ходи видео оператор при подписването на договори и всичко да се записва. За тяхно удобство разбира се. :D
Спомням си, че и при виваком миналата година никой не ми каза, че може да се вземе телефон по-късно. Това за 30те дни сигурно ли е или е само слух?
Май трябва вече да се ходи видео оператор при подписването на договори и всичко да се записва. За тяхно удобство разбира се. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой да знае какви са актуалните скрити планове на Теленор при пренос?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някъде по това време преди 2 години започнаха масово скритите оферти. Скоро доста хора ще им дойде времето за преподписване и ще е интересно да видим как ще реагират мобилните оператори.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Ако си на А1 можеш да направиш ресет на договора и да останеш на същите условия[/Quote]
Заедно с промоционалните условия ли ?
Заедно с промоционалните условия ли ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Теленор нямат нищо този месец, за 24 лв ми дават 5000 мб нет, за същата сума Виваком ми предлагат 20 000 мб, с неограничени в България и 150 мин зона 1 и 2.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И аз се интересувам от същото... надявам се скоро да предложат нещо интересно..