Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]150 мин зона [B]1 и 2[/B][/Quote]
Глупости. Минутите са само към ЕС.
Глупости. Минутите са само към ЕС.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Днес ходих до два офиса на Виваком и никой не ми предложи тези оферти за преподписване. Няма такива оферти ми казват!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Офертите са реални! В някои офиси консултантите ги мързи и/или нарочно не дават по усмотрение на управителя. Отиди в друг офис и настоявай! Все пак офертите се водят "скрити"!
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Реални са така е. Имат ги написани в едни тефтери и като ги поискаш ти ги дават. Едната карта днес я преподписах на 11.99 лв, с 2000 мин и 2000 мб. За 21 лв имат 15 000 мб, за 24 лв 20 000, за 27 и 30 лв мисля, че бяха 25 и 30 000 мб, съответно с неограничени минути.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Току що минах през офиса на Виваком в Студентски град. Без проблем дават плановете! Ето какво да кажете на влизане:
[Quote]"Здравейте, вчера мой приятел преподписа на скрития план от 24 лв. с 20 ГБ нет. Какъв телефон мога да взема с него?"[/Quote]
Моментално ми предложиха някаква пръчка Хуавей Y5 за 20 лв., която можете веднага да пуснете в olx-а да се продава. Все повече се замислям да преподпиша! От А1/ Теленор не предлагат нищо, дори доближаващо се до Виваком! Некадърни мениджъри!
[Quote]"Здравейте, вчера мой приятел преподписа на скрития план от 24 лв. с 20 ГБ нет. Какъв телефон мога да взема с него?"[/Quote]
Моментално ми предложиха някаква пръчка Хуавей Y5 за 20 лв., която можете веднага да пуснете в olx-а да се продава. Все повече се замислям да преподпиша! От А1/ Теленор не предлагат нищо, дори доближаващо се до Виваком! Некадърни мениджъри!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ето и всички скрити оферти от Виваком в момента, направо удариха в земята другите два:
[Quote] За преподписване:
12 лв. - 2000 минути и 2000 МБ нет
За пренос и за преподписване:
Неограничени минути и нет:
20.99 - 15гб
23.99 - 20 гб + 150 мин ЕС
27.99 - 25 гб + 300 мин ЕС
30.99 - 30 гб + 400 мин ЕС[/Quote]
[Quote] За преподписване:
12 лв. - 2000 минути и 2000 МБ нет
За пренос и за преподписване:
Неограничени минути и нет:
20.99 - 15гб
23.99 - 20 гб + 150 мин ЕС
27.99 - 25 гб + 300 мин ЕС
30.99 - 30 гб + 400 мин ЕС[/Quote]
Някой ако е запознат, дали ще мога да взема на Huawei Y 5- 120 лв. в olx-a? Абсурдно ниски параметри има това чудо...
Утре ще се разкарвам пак до Виваком да видя нямат ли нещо по адекватно.
Утре ще се разкарвам пак до Виваком да видя нямат ли нещо по адекватно.
-
- Регистриран: 08 ное 2006, 15:27
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Еми аз това попитах, но ми казаха че не е възможно да остана на същите условия, защото те били промоционални за 2-те години на договора, след това - няма проблем да остана месец за месец, но цените щели да са други...Как точно се нарича тази хватка "ресет на договора"? :)
[Quote]От А1/ Теленор не предлагат нищо, дори доближаващо се до Виваком[/Quote]
И защо така решихте, г-не?
Снощи съм преподписал на Теленор 22.80 10гб нет (мисля 4,6гб е количеството в роуминг), неограничени разговори и 400 минути към ЕС и Зона Балкани.
Разликата е, че си поисках и държах на международните минути, а интернета не ми е приоритет, иначе щях да получа 15 гиги.
Та какво е "нищо, дори доближаващо се до Виваком"?
И защо така решихте, г-не?
Снощи съм преподписал на Теленор 22.80 10гб нет (мисля 4,6гб е количеството в роуминг), неограничени разговори и 400 минути към ЕС и Зона Балкани.
Разликата е, че си поисках и държах на международните минути, а интернета не ми е приоритет, иначе щях да получа 15 гиги.
Та какво е "нищо, дори доближаващо се до Виваком"?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Защото на мен не ми предложиха такава оферта, когато бях в техен офис днес. Във А1 направо посочиха списанието, нямали били скрити оферти. Казах им, че губят потенциален клиент и си излязох.
Предложението на Теленор със 15 Гб нет се доближава до това на Виваком, въпреки че за 1 лв. повече при Вива ще имате 20 ГБ.
За мнозинството от хората най-голямо значение има количеството нет в пакетите. Очевидно в момента Виваком предлага най-добрите оферти в това отношение. Другите оператори много добре знаят за тези предложения, нека има конкуренция и да предложат повече на клиентите си!
Предложението на Теленор със 15 Гб нет се доближава до това на Виваком, въпреки че за 1 лв. повече при Вива ще имате 20 ГБ.
За мнозинството от хората най-голямо значение има количеството нет в пакетите. Очевидно в момента Виваком предлага най-добрите оферти в това отношение. Другите оператори много добре знаят за тези предложения, нека има конкуренция и да предложат повече на клиентите си!