Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Добре, че мечтите са безплатни.. 2000/2000 за 12 лв е перфектно предложение, а вие даже сте недоволни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Така е. Искате 4g +, повече станции, за да не пада батерията бързо, 5g искаме, без пари не става.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ами в момента съм на Вива с неограничени минути към всички мрежи и в роуминг и 12 гб на бърза скорост за 18 лева месечно, така че декември, като ми изтече договора, трябва да предложат поне нещо толкова изгодно, за да ме задържат :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
"А няма ли опасност да те излъжат и да те оставят за две години на 200 мин + 200 MB???"
Няма такава опасност. Аз също прехвърлих номера си от Mtel на Vivacom на същия план (за 11,99лв.-200м и 200МВ). Само, че се изчаква 1 месец да си платиш сметката и тогава вече като лоялен клиент спокойно можеш да преподпишеш от тези "скрити" планове (в случая за 11,99лв.-2000м и 2000МВ)! (yes)
Няма такава опасност. Аз също прехвърлих номера си от Mtel на Vivacom на същия план (за 11,99лв.-200м и 200МВ). Само, че се изчаква 1 месец да си платиш сметката и тогава вече като лоялен клиент спокойно можеш да преподпишеш от тези "скрити" планове (в случая за 11,99лв.-2000м и 2000МВ)! (yes)
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И като не успеят да ти предложат нещо по-добро, ти какво, ще се преместиш ли? Не очаквай другите оператори да ти предложат нещо подобно, дори в близките 6 месеца. Реално ако до сега си доволен от услугите на Виваком, най-логично би било да си останеш при тях, но не очаквай да ти предложат по-добро предложение. Аз съм на Теленор на план като твоя,но с 10 гб интернет и моя договор е до декември, но аз обмислям да го продължа за още 2 години и нямам никакви намерения да сменям оператора. 7 години използвах "услугите" на Мтел и дори бях техен служител и каквото и да ми предложат, там аз не се връщам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Само да подскажа, че Вивакомци имат сравнително изгодни оферти (под масата разбира се) за комбиниране на услуги и важат както за преподписване, така и за прехвърляне на номер (цената е една и съща).
п.п. Питайте консултантите в диапазона 38-44 лв. какво ще ви предложат... ;)
п.п. Питайте консултантите в диапазона 38-44 лв. какво ще ви предложат... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Това комбиниране на услуги важи ли за преподписване на план + нова карта за мобилен нет? Обмислям такава комбинация, включените МБ надхвърлят всичко виждано досега в България и се доближават до европейските оферти с 50 GB нет!
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[B]Внимавайте какво подписвате от днес във вивата защото ако имате карти на стар план автоматично ги мигрират към новите от 2018-та (ако вземете една нова услуга или промените съществуваща горите). Не ми благодарете а питайте преди подпис и четете внимателно какво ви пише ![/B]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ако преподпиша на новите оферти, ще имам двойно повече нет, отколкото досега! Не виждам проблем :D