Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Вито » 04 авг 2018, 08:44

В кой град това? И Ванката мина няколко офиса в София докато попадна на кадърни служители...

MaNiNC
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от MaNiNC » 04 авг 2018, 09:04

София, 2та офиса на ломско шосе и офиса в Сердика център. Но предполагам, че има значение и кой служител е на смяна. От теленор излязоха разбрани и ми предложиха за 21лв 8гб ама вивата ако има кой да ми даде план, офертите са им по добре.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 04 авг 2018, 09:15

Освен офертите гледай и качеството, което ти дават операторите между които ще избираш. Прецени си, къде си през по-голямата част от времето, да не се окаже, че А1 или Теленор са по-добри там.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Вито » 04 авг 2018, 09:38

Ти му кажи в кой офис ти дадоха твоя план. Качеството и на трите е според зависи. От месец съм и с картата на боб във втория слот и нямам проблем с никой от двата. В България покритието е в пъти по-добро от мнооого европейски държави. Ама ний сме свикнали да искаме още и още, по няколкостотин мегабита, като че ли ще сваляме блурей на телефона...

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 04 авг 2018, 09:47

За качеството на трите оператора си прав и не чак толкова. Само ще ти кажа, че ако живееш в Казанлък, ще ти препоръчам за оператор Теленор! Ама това и сам ще го разбереш. :D

За офиса, ще му пусна ЛС на човека, да не споменавам имена тук. (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 04 авг 2018, 10:21

[Quote]Освен това за прехвърляне дават преференциални планове само от
Виваком или Мтел към Теленор и обратното[/Quote]

Тоест, ако прехвърля карта от Теленор към Мтел получавам неограничени минути и 8ГБ нет от Теленор, така ли?
Ама тези с картата на А1 мога ли да си ги ползвам?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Мilen » 04 авг 2018, 15:28

Не знам на кой служител си попаднал в Сердика център. Преди 2 седмици бях там, никакви проблеми, всички скрити планове без проблем (yes)

Друг офис- този в Студентски град. Отново никакви проблеми, даже търсиха половин час кой телефон е най-изгоден със скритите планове (yes)

MaNiNC
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от MaNiNC » 04 авг 2018, 17:36

И аз не знам, пак ще се пробвам освен там щом си имал успех. Не знам какъв им е проблема да си ги пуснстофициашно плановете и това е. Какви са тия скрити покрити неща не знам. Днеска пък в the mall реших да се пробвам за търсеното от мен, казвам му, че в теленор ми го дават и ми вика отивай при тях.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Мilen » 04 авг 2018, 17:49

Не им обръщай внимание на консултантите. Много често не им се работи, некомптентни са, не знаят това, което ги питаш... При всички оператори е едно и също с консултантите.

Дръж се със самочувствие, искай с ясен и категоричен тон това, което ти се полага. Все пак ти като клиент им плащаш заплатите!

Даже тънко може да ги подиграеш: "Какъв служител си, не знаеш за скритите планове на собствената си фирма! Извикай някой колега, който е запознат, не искам да ми губиш времето!" :)

Пробвай и офиса в Студентски, ако имаш път (yes)

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от wer_aac » 04 авг 2018, 18:08

Да ти кажа повечето консултанти се правят на луди. Някои знаят, но не искат да ти предложат такъв план. Предполагам, че не ги раздават ей така свободно на всеки тези планове. Може би имат лимити примерно всеки консултант има право да продаде 10 такива плана и като свърши край и затова ги стискат. Това е само предположение, но нещо ги ограничава да ги дават свободно. Пък те й затова са скрити, ако бяха свободни за всички, всичко живо щеше или да се прехвърля или да преподписва, но стане ли официално и масово, то ще се създаде война между операторите заради клиентите, пък те горките и 3-те имат споразумение.

Отговори