Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте, малко в страни от темата, но да не отварям друга, а пък и тук се разискват въпроси около преноса на номер. /А1 към Теленор/
Имам карта на А1 която преподписах зимата и съответно взех и телефон. Тарифния план ми е Безкрай 30 /-50%/ за 15лв. Знам че ако прехвърля номера ще платя 3 такси по 30лв без ДДС, т.е. 75лв., НО незнам колко ще ми начислят за телефона(платен е в брой).
Дали ако преподпиша сега примерно на план от 16лв и след това прехвърля номера няма да се размина САМО/без неустойки за апарата/ с 3-те такси без ДДС за новия план, т.е. около 40лв?
Имам карта на А1 която преподписах зимата и съответно взех и телефон. Тарифния план ми е Безкрай 30 /-50%/ за 15лв. Знам че ако прехвърля номера ще платя 3 такси по 30лв без ДДС, т.е. 75лв., НО незнам колко ще ми начислят за телефона(платен е в брой).
Дали ако преподпиша сега примерно на план от 16лв и след това прехвърля номера няма да се размина САМО/без неустойки за апарата/ с 3-те такси без ДДС за новия план, т.е. около 40лв?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
:) За телефона ще се наложи да доплатиш разликата, която се получава от цената за телефона закупен без отстъпка (без договор). Успех. (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote] колко ще ми начислят за телефона(платен е в брой).[/Quote]
Ще платиш разликата до цената на телефона на свободна продажба към момента на покупката- ако си взел някой флагман ще дължиш 2-300лв. поне. И не разчитай на "3 такси без ддс" дължиш и част от ползваните отстъпки от таксата- не забравяй и "безплатните" услуги тип Mtel Now и други такива които получаваш със 100% отстъпка за срока на договора, но реално си имат цена и тя не е никак малка...
В общи линии си в период от договора когато е тотално неизгодно да го прекратяваш- неустойките ще са доста по-големи от това което ще им платиш ако го спазиш.
Ще платиш разликата до цената на телефона на свободна продажба към момента на покупката- ако си взел някой флагман ще дължиш 2-300лв. поне. И не разчитай на "3 такси без ддс" дължиш и част от ползваните отстъпки от таксата- не забравяй и "безплатните" услуги тип Mtel Now и други такива които получаваш със 100% отстъпка за срока на договора, но реално си имат цена и тя не е никак малка...
В общи линии си в период от договора когато е тотално неизгодно да го прекратяваш- неустойките ще са доста по-големи от това което ще им платиш ако го спазиш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Не е флагман, Honor 8 lite(160лв), стандартната му сигурно ще е била около 400лв. Не си заслужава, за това обмислях варианта със сключването на договор на по-висока такса и тогава пренос, като мислех, че тогава ще избегна неустойката за телефона.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Днес в офис на Виваком спрях една карта i-TrafficS+ 2GB 12лв. Веднага офертата "Вие сте наш лоялен клиент предлагам Ви да останете на този, но с 8GB" офертата е добра, но се въздържах.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Днес имах път през Студентски град. В офиса на Виваком никакъв проблем, веднага всички скрити оферти на масата. Питам - "мога ли да доведа един приятел за скритите оферти?" Води вика, няма проблем. Така че отиди там, перфектно обслужване. За изтекъл договор или в последните 3 месеца веднага те оферират (yes)(beer)
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой да знае А1 имат ли скрити оферти в ниския ценови клас. За възрастен човек - 1000 минути 1000мб нещо такова?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Имат по 1500 минути и мб за 10 лева на месец. Тарифата е А1 служители 2,обаче нямат голяма отстъпка за телефони
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ама дават ли го този още, че вчера звъняха и даваха от отдел лоялни клиенти 14 лева 1000 минути и мегабайти.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Смарт М 2018 за 12лв с 2000мин и МБ предлагат ли го още?
Смарт М 2018 за 12лв с 2000мин и МБ предлагат ли го още?