Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
На кой оператор е най-добрата оферта до 10-12 лв.За малката е и ,ако може да не е промоционална,че след две години,ще трябва пак да ходя да се разправям.(angry)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ми аз това го обясних преди няколко поста , че мтел - виваком имат споразумение. и само от и към теленор дават.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз се интересувам дали има скрити оферти, при пренос на номер от Теленор към А1.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз се интересувам дали има скрити оферти, при пренос на номер от Теленор към А1.
За 10-12 лв на виваком 2000 мин + 2000 мб, но е скрита и промо.
За 10 лв зареждане на А1 предплатен 100 А1 мин + 100 национални минути + 2000 мб ( след 3 месец редовно презареждане 200а1 мин. + 100 национални минути. + 2000 мб)
Еднократно 1000 мб при първото влизане в приложението на А1.
До края на август дават 4000 мб + 200+200 мин за зареждане на 6 ЛВ. Поискайте да купите директно пакета от 8 лв, в него има повече минути и мегабайти, за да трупате другите бонуси направо към тях.
За 10 лв зареждане на А1 предплатен 100 А1 мин + 100 национални минути + 2000 мб ( след 3 месец редовно презареждане 200а1 мин. + 100 национални минути. + 2000 мб)
Еднократно 1000 мб при първото влизане в приложението на А1.
До края на август дават 4000 мб + 200+200 мин за зареждане на 6 ЛВ. Поискайте да купите директно пакета от 8 лв, в него има повече минути и мегабайти, за да трупате другите бонуси направо към тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Предстои ми преподписване с теленор,някой да знае за нещо изгодно?
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз също се интересувам от скритите предложения на Теленор. Минах през 2-3 офиса в София, но служителите си се придържаха към официалните планове. Дори в момента да нямат скрити предложения, мисля, че в скоро време това ще се промени, защото преди 2 години в периода ноември-декември много хора подписаха договори и от септември влизат в последните 3 месеца от договорите си (аз също съм един от тях).
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
В Теленор все гледат да те обвържат с лизинг, а в А1 съм си харесала хубав телефон с план според нуждите ми и в брой.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За мен няма логика в твоя коментар. Плащането зависи от клиента, не от оператора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Добре, де, като питате за подписване с оператор (в случая Теленор), дайте ориентир какво ви интересува като параметри горе-долу - разговори ли, интернет ли, кое повече ви трябва и кое по-малко, минути към чужбина ли искате и т.н.
Имаше един виц, за който се сещам...
[Quote]Един евреин всеки ден ходи на цьрква и се моли на Господ: "Господи, о Господи, моля те, нека имам 6-ца от Тотото, моля те, Господи, умолявам Те...." И така няколко години наред, докато един ден Господ не се ядосал... Явил се той на евреина и му казал: "Ами пусни един фиш де!!!" [/Quote]
Имаше един виц, за който се сещам...
[Quote]Един евреин всеки ден ходи на цьрква и се моли на Господ: "Господи, о Господи, моля те, нека имам 6-ца от Тотото, моля те, Господи, умолявам Те...." И така няколко години наред, докато един ден Господ не се ядосал... Явил се той на евреина и му казал: "Ами пусни един фиш де!!!" [/Quote]
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!