Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Разбира се че за телефон исках да преподпиша.
А1 как ми дадоха два телефона при положение че съм взел телефони от тях преди година и половина. Значи може.
Щом се стискат вивата може да си остана на безсрочен. Аз съм и с неограничените международни минути. Но пък телефоните с този план са на добри цени и не е зле човек да се възползва. Ще изчакам S10 да излезе пък ще видим. Но като цяло изобщо не са гъвкави.
А1 как ми дадоха два телефона при положение че съм взел телефони от тях преди година и половина. Значи може.
Щом се стискат вивата може да си остана на безсрочен. Аз съм и с неограничените международни минути. Но пък телефоните с този план са на добри цени и не е зле човек да се възползва. Ще изчакам S10 да излезе пък ще видим. Но като цяло изобщо не са гъвкави.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Мда. Тук и мен ме дразнят. Сега след подпис до 30 дена можеш да вземеш телефон ако не си. Споделиха ми инфо, че се обсъждало да стане както ти казваш за А1, но не е ясно изобщо кога ще се случи.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой знае ли приличен план за около 20 - 25 лева на Виваком?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Вземи прочети малко предни коментари. Току виж си намерил отговор.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Онзи ден пренесох номер от предплатена карта на Теленор към А1. От магазин взех телефон Honor 9 lite с план 2XL,и таблет Huawei T3 8 LTE с план за мобилен интернет XL.Ако евентуално се случи да закъсам с гигабайтите на мобилния интернет, ще мога ли да премина на по-висок план на 40гб по време на договора, или да изчакам след изтичането му?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Винаги можеш да преминеш на по-скъп план при А1, дори вече дават индивидуални оферти и 2-3 месеца след сключването на нов договор
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Теленор, 14, 40 лева на месец. Група от около 300 души, всеки може да се присъедини, ако го препоръча човек от групата. Договорът - едногодишен, всеки сам си плаща сметката в офисите на Теленор, не е нужно да търсиш титуляра. Може да си пренасяш номер от друг оператор.
Ариведерче, ВиваЦом!
Ариведерче, ВиваЦом!
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Цццц, сега Виваком ще фалират заради тебе пуууууу...
Няма как да сравняваш фирмена група с план за физическо лице!
Няма как да сравняваш фирмена група с план за физическо лице!
Вито,
Вероятно говориш за плановете от поста на Милен, но тях вече ги няма. Аз също имам карти на тях, едва ли са ме излъгали, тъй като щом първия път ми ги дадоха, защо не и отново... Вероятно имат някакъв срок, в който се дават, за това питам какви са новите.
Вероятно говориш за плановете от поста на Милен, но тях вече ги няма. Аз също имам карти на тях, едва ли са ме излъгали, тъй като щом първия път ми ги дадоха, защо не и отново... Вероятно имат някакъв срок, в който се дават, за това питам какви са новите.
Ами аз точно като физическо лице ще си пренеса номера в тази група, нищо, че няма да се води на мое име. Вивата подвеждат хората с офертата за Ноте 9 и реално не може да се възползваш от тази промоция, скоро наистина могат и да фалират, защото с това отношение много хора ще почнат да бягат от тях, още повече при наличието на подобни оферти от Теленор! Сега чакам с нетърпение точно след един месец да започнат да ме тормозят по телефона да преподписвам - доста цветущи думички съм им приготвил за сътрудниците :D