Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
На Виваком към 10-и септември се очаква да си останат същите, след това не се знае.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз не мисля, че ще има някаква съществена промяна и при трите, чак октомври ще почнат.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
От Теленор днес ми предложиха да преподпиша за две години плана си за данни при условията, записани в прикачената снимка. В момента съм на промоцията от миналата година - 17 лева на месец плюс 7 лева за НВО го пакет. За тях (за разлика от един друг “оператор”) няма никакво значение, че сегашният ми договор изтича чак през месец юли догодина, щом е минала една година от сключването на сегашния ми договор ме водят лоялен клиент и мога да сменя плана си! И независимо, че миналата година със сегашния ми договор закупих “бисквитка”, ако преподпиша сега - имам право да закупя и таблет също на промоционална цена (в момента има 100 лева намаление на цените на таблетите, което ще продължи до 02.10, цените за таблетите с договора за данни започват от... 1 лев за някакви пръчка на Престижио!!!). Единственият читав и наистина европейски оператор у нас!
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ето и снимката
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Колеги можете ли да ми кажете номер на лоялни клиенти към А1.
Остават ми 4 м. от договора и в офис ми предлагат стандартни условия...
Остават ми 4 м. от договора и в офис ми предлагат стандартни условия...
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Звънни на оператор, но иначе може да запазиш и сегашния си договор, ако е добър.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ето и моя план за 18.50 бива А1 бизнес план
Това на кой оператор е? Този от 18,40 е направо супер, жалко че не се предлага и за нормални потребители.
:( На кой оператор са тези планове и за какви клиенти - частни лица или за корпоративни потребители ?!!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Загледай се малко и ще видиш, че са за корпоративни. Май са на на A1, но може и на Виваком, дано чевека каже.