Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ее, два месеца са доста, хайде един месец ще издържиш с 1GB, ама чак два.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ще издържи със стратегиите от тази тема:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/548747/page/1/%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/548747/page/1/%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Днес вива ми предложиха за 23.99 неограничени минути и 20 000 мб интернет при прехвърляне от ментел . Уловката е ,че искат първия месец да бъда на 3000 мб и след това съм щял да имам 20 ? Звучи ми някак несериозно . А тези от А1 не искат да ме запазят като клиент и това си е . Ходих в няколко офиса и само ми казват ,че трябвало да ми се обадят от *88 от лоялни клиенти ,за да ми предложат оферта ,преди седмица ми се обадиха и се подиграха с мен. 17 години съм на тия и по никакъв начин не искат да ме запазят като клиент .Иска ми се да остана на А1 , ако може да ми дадете идея как да ги натисна..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Наистина системата не позволява първия месец промо план, не става без тая врътка вече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Тези оферти не ти ли ги предлагат:
A1 20 22 24 26 28 30 32 38 44 49 54
4GB 6GB 10G 12G 14G 16G 20G 22G 30G 40G 50G
50min 50min 50min 50min 100min 200min
A1 20 22 24 26 28 30 32 38 44 49 54
4GB 6GB 10G 12G 14G 16G 20G 22G 30G 40G 50G
50min 50min 50min 50min 100min 200min
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
На мен честно казано повече от 20 лева не ми се дават. Толкова време им пълня гушите ,че взе да ми писва ::| До 20 лева -21 лева кое е най-доброто от трите оператора за интернет?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Виваком - 21 лева с 15ГБ и неограничени минути. Друго, по-добро от това, не виждам в момента да има, побързайте, защото все пак са от юли тези условия, не се знае до кога ще ги има.
А и вече срока за нови клиенти е два месеца, тоест подписвате на официалния план с 1000MB за 21 лв, изкарвате така два месеца и на същата дата, на която е сключен договора, отивате за модификация на плана. За сега, само в мол Парадайз предлагат модификацията след един месец от подписването, а някъде се правят на ударени и дори ти се нахвърлят как може да си измисляш такива оферти, които нямало и никога повече нямало да има.
П.П. Такъв двоен стандарт за клиентите, просто никъде го няма, ама наистина никъде! Всяка компания прави отстъпки за лоялните си платци и дългогодишните клиенти, което е нормална практика, повишаваща престижа ѝ, но за нови клиенти да ти се ще да ги накараш да съжалят, че са се осмелили да поискат да ти станат клиенти и да ги въртиш с някакви планове от 2005 година... Не съветвам никого, който работи в голяма корпорация или държавно дружество, включително и военните, да сключва договор с мобилен оператор като физическо лице, а да използва преференциалните условия на служебната си карта, особено военните.
[B]Синьо небе[/B], още очаквам да споделиш какъв е този план за 10 лева с неограничен интернет на максимална скорост и неограничени разговори, за физически лица... Ама много, много ми е любопитно. Какво им даде в замяна, та ги прекара, ако изобщо имаш такъв план...
А и вече срока за нови клиенти е два месеца, тоест подписвате на официалния план с 1000MB за 21 лв, изкарвате така два месеца и на същата дата, на която е сключен договора, отивате за модификация на плана. За сега, само в мол Парадайз предлагат модификацията след един месец от подписването, а някъде се правят на ударени и дори ти се нахвърлят как може да си измисляш такива оферти, които нямало и никога повече нямало да има.
П.П. Такъв двоен стандарт за клиентите, просто никъде го няма, ама наистина никъде! Всяка компания прави отстъпки за лоялните си платци и дългогодишните клиенти, което е нормална практика, повишаваща престижа ѝ, но за нови клиенти да ти се ще да ги накараш да съжалят, че са се осмелили да поискат да ти станат клиенти и да ги въртиш с някакви планове от 2005 година... Не съветвам никого, който работи в голяма корпорация или държавно дружество, включително и военните, да сключва договор с мобилен оператор като физическо лице, а да използва преференциалните условия на служебната си карта, особено военните.
[B]Синьо небе[/B], още очаквам да споделиш какъв е този план за 10 лева с неограничен интернет на максимална скорост и неограничени разговори, за физически лица... Ама много, много ми е любопитно. Какво им даде в замяна, та ги прекара, ако изобщо имаш такъв план...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Тея оферти са си за лоялни клиенти и няма да ги махнат. Виж за нови клиенти може да има друга процедура, но за лоялни не са ме карали да чакам месец или нещо от сорта. Друг е моментът, че може да си има договорка между операторите да затрудняват преминаването от един при друг. Явно сегашното разпределение им е достатъчно доходоносно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Става въпрос за стара тарифа (май се води Трансфер М) и от 1 година Интернета ми е неограничен. Реално не ползвам много Интернет и съм стигал до 15 гб на месец. Иначе в приложението не виждам колко още ми остава. Пък бонусите от 500 мб ги подарявм на 4 - 5 души от форума.
Досега за този номер не съм плащал повече от 10 лева.
Досега за този номер не съм плащал повече от 10 лева.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Става въпрос за хора от друг оператор, ако си техен разбира се, че няма да чакаш, явно трябва да мине месец, а сега два, за да станеш лоялен клиент и да ти го направят.