Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Теленор в момента са в застой. Единственото скрито, което дават е 5-10ГБ повече интернет за лоялни клиенти. Продавач в магазин ми каза, че с коледните промоции ще отговорят на Виваком. Затова били пуснали 30те безплатни ГБ Юли и Август, за да си тестват/поправят мрежата. От 1ви Декември щели да имат имат и оферта с напълно неограничен интернет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Съмнявам се продавач в магазин да знае какво ще има Декември
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И нека позная, сигурно този напълно неограничен интернет пак ще е на цена 50 лева или дори повече, като ги знаем Теленор с тяхната ценова политика...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Е то ако е 50 лв ще е супер, изобщо не очаквам да е по-малко.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Логично е да отговорят на Виваком, иначе ще загубят много абонати. Напълно нормално е план с напълно неограничен бърз интернет, неограничени разговори и разни други да струва над 50лв. Даже са малко, т.к. доста народ ще мишкува, ще махне домашния и ще ползва мобилния и вкъщи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Едва ли ще има навалица от желаещи да плащат 50 лв. Това са си доста пари за нашия стандарт.
За да се ползва като домашен нет е първо - много сложно, второ - скоростите не са чак толкова добри и трето има нет за по 7-8 лв. месечно.
Това си е план за хора, които ползват нета си извън вкъщи или работата. И е по-скоро глезотийка, защото е пълно wifi мрежи.
И това трябва да го разберат операторите ако искат да задържат хората с такава такса. А не да се държат все едно някаква супер голяма промоция са ти дали и нещо си им длъжен.
За да се ползва като домашен нет е първо - много сложно, второ - скоростите не са чак толкова добри и трето има нет за по 7-8 лв. месечно.
Това си е план за хора, които ползват нета си извън вкъщи или работата. И е по-скоро глезотийка, защото е пълно wifi мрежи.
И това трябва да го разберат операторите ако искат да задържат хората с такава такса. А не да се държат все едно някаква супер голяма промоция са ти дали и нещо си им длъжен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Така е,на повечето потрибители им са достатъчни 10 гиги,аз колкото и до се напъвах,едва започнах единият от безплатните пакети на Теленор стандартно съм на 10 GB.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Вие мислите така, аз също мисля така. В темите досега много кратно е обсъждано как "ако го пуснат неограничения на 50% веднага махам домашния ..."
Не ползвам обществени - отключени мрежи, никога. Най-лесно се хакват устройствата през такива точки за достъп. Предпочитам да търкалям една бисквитка с мен, отколкото да си слагам таралеж в гащите. 50 лева или ?25 са нищо за план с такива параметри. Относно качеството, аз виждам друго и ми харесва, защото няма такова никъде в Европа! 4G LTE е скъпа услуга навсякъде по света, като тук дори е възможно да си позволим, да я ползваме и като домашна заради ниските цени. Загорабой е напълно прав, че на повечето хора не са им нужни 100-ци гигабайти при наличието на домашен и служебен интернет. Но 50 лева - това е цената, за който иска да ползва, който не иска си има скрити и стандартни планове според джоба на всички. Както се казва - за всекиго по нещо!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Освен заради парите има и технична причина за мрежата, няма как да го намалят с 50% този план, реално погледнато и 50 лв са доста добре, аз лично не бих си го направил, защото не харча повече от 10-12GB на месец, а предполагам, че и доста хора са така.