Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И аз плащам повече сега - от 30лв. (2000 минути и 10000 мегабайта), сега съм на 24лв. (неогр.минути и 16000 мегабайта).:D И некви 100000 мегабайта подарък от БАБАКОМА...:D
п.п. Исках само да допълня нещо за скритите планове. Когато преподписах вчера от Нет анд Кол ХХЛ, имаше проблем. Оказа се, че 200000 души на същия този план не могат да вземат устройство с различен план от тия скритите.
Нямах вариант да взема Смарт Нет Л, който не е от промотата с телефон. Имат някакъв бъг, който трябва да оправят до дни. Затова подписах на скрития за 24лв., не че се оплаквам...;)
п.п. Исках само да допълня нещо за скритите планове. Когато преподписах вчера от Нет анд Кол ХХЛ, имаше проблем. Оказа се, че 200000 души на същия този план не могат да вземат устройство с различен план от тия скритите.
Нямах вариант да взема Смарт Нет Л, който не е от промотата с телефон. Имат някакъв бъг, който трябва да оправят до дни. Затова подписах на скрития за 24лв., не че се оплаквам...;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това е така когато преподписваш в твоя случай от 30 на 24 и с неогр. и 16гб.
Но примерно сега ако пуснат за 26 неограничени и 25гб няма мърдане при Вива.
Както и да е. Просто отговорих на предния пост защо е хубаво да можеш да минаваш такса нагоре.
Но примерно сега ако пуснат за 26 неограничени и 25гб няма мърдане при Вива.
Както и да е. Просто отговорих на предния пост защо е хубаво да можеш да минаваш такса нагоре.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На Теленор може ли да преподписваш при по висока такса от която си в момента ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, можеш. Аз преди няколко месеца минах от 15 левовия план с 1000 минути и 4GB на този за 22 лева с неограничени минути, 8 GB LTE трафик (и на предишния имах, като се свързах към мрежата), неограничени съобщения към Теленор, HBO GO и 100GB пространство в Capture още, когато беше скрит. Плана и сега го има, което е добре.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Има ли някои интересни скрити оферти от Мтел? От много отдавна съм техен абонат, но сегашните им планове "Безкрай" не са много добри и май ще се местя.:S
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Тук е описано кога и колко се заплаща при смяна на тарифата по време на договора:
линк[/Quote]
Днес им направих запитване като им казах,че искам да си сменя плана.
Обадиха ми се и ми казаха,че по принцип има такава такса но за мен нямало да важи :)
Явно и за други няма да важи ако понахалстват малко ;)
Веднага ми предложиха план за 17.99 с неограничени минути и 8 гиги нет
линк[/Quote]
Днес им направих запитване като им казах,че искам да си сменя плана.
Обадиха ми се и ми казаха,че по принцип има такава такса но за мен нямало да важи :)
Явно и за други няма да важи ако понахалстват малко ;)
Веднага ми предложиха план за 17.99 с неограничени минути и 8 гиги нет
Този план да не е в комбинация с нещо друго на виваком, защото аз трябва да преподписвам и питах за него в 2-а различни магазина ми казаха, че такъв план няма. За 18лв има неограничени с интернет 6гб но не и 8гб
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това е за Теленор доколкото разбрах.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да сега се загледах.. утре ще отида да ги попитам защото преди седмица за 18лв ми предложиха 6гб а не 8 но аз съм с пренос на номер може за преподписване да е 8гб
Ходих днеска до теленор но казаха, че нямат план за 18лв с неограничени минути и 8гб интернет.
Дияне да не са бъркаш нещо ? :)
Дияне да не са бъркаш нещо ? :)