Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ами явно в офис нещата могат да се случват, щом ме уверяваха, че няма да има проблем ако искам L да стане XL.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Карастоянов..
Исках да кажа че 2000 минути ме устройват, а като са неограничени в план ю няма проблем.
Трябва ми неограничен мобилен за в работата, а само Вива го предлага и като е в комбинация с тв и домашен нет, нямам идея на какви пари ще ми стъпи офертата.
Домашния нет да е от по бавния а тв пакет стандарт.
В работата няма рутер, пък и навън, за да гледам тв на телефона и тубата е сериозен трафик!
Исках да кажа че 2000 минути ме устройват, а като са неограничени в план ю няма проблем.
Трябва ми неограничен мобилен за в работата, а само Вива го предлага и като е в комбинация с тв и домашен нет, нямам идея на какви пари ще ми стъпи офертата.
Домашния нет да е от по бавния а тв пакет стандарт.
В работата няма рутер, пък и навън, за да гледам тв на телефона и тубата е сериозен трафик!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
По моите груби сметки се получават около 72 лева месечно със Смарт Ю на 50 лева. Ако си вземеш по-евтино някой топ модел телефон и после го продадеш, дефакто Смарт Ю ще ти падне с едно 7-8 лева... Например вземаш апарат Huawei P20 Lite (изцяло примерно) за 310 лева, в момента в OLX го продават за 540, ако го пуснеш за 510 - печелиш 200 лева. За две години, Виваком от теб ще приберат 1200 лева само от мобилния план, като извадим 200 печалба и станат 1000, разделено на 24 вноски се получава - 41,67. Малко "кръчмарски" сметки се получиха, ама... А и освен това, сметките ми са правени през сайта, в офис може да ти предложат и нещо повече... Може и да е зайче в цилиндър, но въпроса е да е "под масата".
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте, повдигам темата с малко инфо, което посъбрах след като наскоро поднових абонаментите си. Благодаря за ценната информация, която е събрана тук, следя темата от доста време и това ми помогна много.
В теленор първоначално получих само една персонална оферта. Планът Тотал 30.99, но намален на 25 лв. на месец. Това не ме устройваше, но служителите в два различни офиса бяха категорични, че не могат да ми предложат други условия. В третия офис, който посетих, след малко преговаряне (и сравнение на оферти от другите оператори) ми предложиха за 21 лв./мес. неогр. минути, 10GB моб. интернет/мес. и 3600MB роуминг в ЕС на месец.
Във виваком (в моя случай за прехвърляне на номер) офертите бяха за 21 и 24 лв./мес. Разликата между двете се състоеше в количеството GB моб. интернет - 15GB и 20GB съответно на месец. Тук я има особеността, че преференциалните условия се активират един месец след подписването и първата месечна такса е безплатна. Доколкото разбрах скоро ще има и акция за рождения им ден, но не научих нищо за евентуални условия.
В теленор първоначално получих само една персонална оферта. Планът Тотал 30.99, но намален на 25 лв. на месец. Това не ме устройваше, но служителите в два различни офиса бяха категорични, че не могат да ми предложат други условия. В третия офис, който посетих, след малко преговаряне (и сравнение на оферти от другите оператори) ми предложиха за 21 лв./мес. неогр. минути, 10GB моб. интернет/мес. и 3600MB роуминг в ЕС на месец.
Във виваком (в моя случай за прехвърляне на номер) офертите бяха за 21 и 24 лв./мес. Разликата между двете се състоеше в количеството GB моб. интернет - 15GB и 20GB съответно на месец. Тук я има особеността, че преференциалните условия се активират един месец след подписването и първата месечна такса е безплатна. Доколкото разбрах скоро ще има и акция за рождения им ден, но не научих нищо за евентуални условия.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
"Скоро"-то ще е септември догодина - тогава стават 10 години, откак от Вивател БТК-то се прекръсти на Виваком :D
Откога Виваком имат една безплатна такса при сключване на 24 м. договор? Само за мтел знаех, че имат такъв бонус при он лайн подписване.
-
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За условията във Виваком получих оферта от приятел, който работи в компанията. Няма причина да ме заблуждава. Затова и предавам инфото, за да може четящите да изискват повече от доставчиците, таксите им и без това са достатъчно високи.
@Воден-дух за рд-то ми каза, че тази година са закъснели, но "трябвало да има нещо".
BTW Аз преподписах с Теленор от лично предпочитание, въпреки по-неблагоприятните условия.
@Воден-дух за рд-то ми каза, че тази година са закъснели, но "трябвало да има нещо".
BTW Аз преподписах с Теленор от лично предпочитание, въпреки по-неблагоприятните условия.
Виваком имат и план за 18лв., неограничени минути и 8гб., за 16лв.-3гб.,минутите не си спомням. Тези планове и другите два от 21лв. и 24лв.са достъпни и ако ти изтича договора и искаш да преподпишеш.
-
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Някой пробвал ли е при Теленор и А1 новите айфони дали ще ги предлагат с някои скрити планове и кое излиза най-изгодно?
Някой пробвал ли е при Теленор и А1 новите айфони дали ще ги предлагат с някои скрити планове и кое излиза най-изгодно?
В Теленор може, но ако имате за преподписване, за нов пренос не знам, трябва да видите на място в магазин на оператора.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black