Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Nistel » 19 окт 2018, 09:19

Благодаря за конкретния отговор. Ще поизчакам още малко за коледните оферти, че сега за същите условия ще трябва да платя почти двойна цена.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 19 окт 2018, 09:23

Можеш в момента да преподпишеш на 25,99 с неогр.разговори и 22000 МБ. Ако взимаш телефон гледаш L+. Офертата никак не е лоша. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 19 окт 2018, 09:47

Да, ама лъжецът Вито вчера за пореден път лъжеше, че можело! И при Теленор може да преподписваш и преди изтичането - вече съм писал за офертата им за картата за данни - при това с възможност да закупя таблет с отстъпка като при редовната цена на плана, нищо, че договорът ми изтича месец юли 2019 г. и при подписването на сегашния съм закупил бисквитка!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 19 окт 2018, 09:55

Не можеш да преподпишеш на същите промоционални условия от отстъпки и допълнителни пакети, на които си в момента при Виваком. Можеш да преподпишеш на други промоционални планове, видно от скрийншота на @Вито. Не виждам защо го обвиняваш в лъжа, след като ти го показа черно на бяло?! Факт е, че по офисите се правят на умрели лисици и трябва да имаш “твой човек”, за да се наредят нещата в твоя полза. В твоят случай за Ноут 9, ти просто не отговаряше на изискванията на самата изтекла промоция. Много хора ти обясниха защо!

При Теленор всички промоции са видни на сайта им. Ако преди изтичането на договорът ти все още ги има, ще можеш да преподпишеш на същите условия! Конкретно, ако говориш за офертата за 25000 МБ за 17 лева - тя все още съществува на сайта и можеш да преподпишеш на същите условия. В моя случай, аз я ползвам но в първия вариант, а именно “Интернет 5000” с промо добавка от 20000 МБ, но не мога да преподпиша на тези условия, колкото и неизгодни да са, защото вече не съществува в тоя си вид. Сега е “Интернет+”. Обаче скритият им план за 20,99 с 10000 МБ и неограничени разговори в този си вариант, е само за двете години. След това се минава на стандартните условия (мисля че е “Тотал 24,99”)!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra

chasovnik
Регистриран: 07 юни 2017, 20:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от chasovnik » 19 окт 2018, 10:32

Сега съм с такъв план, намерен от тук във форума - националните минути са към всички номера БЕЗ 0700 (0.30ст/мин), 0900 - още по-скъпо.
планът ми е Мтел безкрай 30 с 10Гб+неограничени+6475Мб в роуминг

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 19 окт 2018, 10:37

Та аз исках да мина на СТАНДАРТНИЯ план Смарт Ю с 50 лева месечна такса от план с 18 лева месечна такса!!! Кой НОРМАЛЕН ще се откаже да задържи абонат за още 2 години, с близо три пъти по-висока месечна такса от сегашната му?!? И после се сърдят, като ги наричам малоумници :D
А за Теленор - сега съм на плана от 17 лева с 25 гб интернет + пакет НВО го за още 7 лева, предлагат ми (още от август!!!) да мина на плана им от 30 лева с 30 гб интернет на бърза скорост и НВО-то включено в цената, без отделно заплащане, с отстъпка от 4 лева от месечната такса (т.е. - таксата ми ще е 26 лева месечно) и да взема таблет с отстъпката, която е за редовната цена на този план.
Е, как при тях може, при оранжевите измекяри - не може, кой НОРМАЛЕН човек при такова отношение няма да побеснее?!?

ivo___
Регистриран: 06 юли 2010, 10:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от ivo___ » 19 окт 2018, 10:43

Тези планове 10гб - 20,99лв и 30ГБ + HBO за 26лв са за настоящи абонати, нали ? Или са за преподписващи? Понеже чакаме да изтече първия месец на жена ми в Теленор и ни посъветваха да отидем да проверим за програми за лоялни клиенти, а на мен ми изтича договора във Виваком и се оглеждам, какво се предлага.

Stefan Peykov
Регистриран: 02 юни 2016, 03:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Stefan Peykov » 19 окт 2018, 10:47

На мен този план 20.99 ми го предложиха като съществуващ клиент за преподписване, но ми казаха че като изтекат двете години таксата и условията ще си останат същите

Отговори