Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Вчера от Виваком ми се обадиха с предложение. 27лв - 25ГБ, 300 Мин към ЕС Viva TV, таблет и карта към него(не уточнихме таксата на картата и какво включва, защото разговорът не продължи дълго, тъй като не можаха да ми отговорят на няколко въпроса.). Попитах и за по-ниска такса, защото нямам нужда от това, което ми предлагат, но почти ме убеди, че съм глупак да не се възползвам и нямаше, какво повече да си кажем. Връзката ни приключил :) Иначе предложението е много добро, но нямам нужда от него към момента.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За пренос не знам дали важат, при план 20,99 нямаше минути към страни от ЕС.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
[Quote]В този план 20,99 лв - неограничени минути, 12 000 мб, знаеш ли дали има минути към ЕС и дали го дават при прехвърляне от друг оператор?[/Quote]
Няма. За тва от него (L 20.99 лв.) преподписах тоя месец на L+ за 26 кинта 22ГБ и 200 към ЕС.
Няма. За тва от него (L 20.99 лв.) преподписах тоя месец на L+ за 26 кинта 22ГБ и 200 към ЕС.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз преподпписах вчера в Мол България, за 19. 99лв план М+ 12 000МБ и има 100 минути към ЕС.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Е да, но аз бях вече на L за 21 кинта, на по-евтин не можех да преподпиша.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Онзи ден в Теленор моя човек ми каза,че ще има добри коледни оферти,жената е за преподписване и се надявам да хванем нещо 18 лв със десетина гъби нет.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Благодаря за информацията.
-
- Регистриран: 25 юли 2016, 09:19
Някой може ли да ми каже малко повече за това какви са скритите планове, които Теленор в момента предлага при преподписване? :) Благодаря ви предварително
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Също за теленор какви са условията за телефон на изплащане за нов абонат? Ако прехвърля номера или взема нов мога ли да взема Mate 20 pro?Каква сума трябва да предплатя, при положение, че не съм бил тяхен абонат?Става дума за абонаментен план 20+лв
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Също за теленор какви са условията за телефон на изплащане за нов абонат? Ако прехвърля номера или взема нов мога ли да взема Mate 20 pro?[/Quote]
Не знам дали са си променили политиката, но преди 2 години, когато се прехвърляхме към тях не ни дадоха да вземем на изплащане телефон Samsung А5 2016, който струваше около 600лв. Само по-евтини телефони можеше. Явно трябва да си известно време техен абонат, за да може да вземеш по-скъп телефон на изплащане.
Не знам дали са си променили политиката, но преди 2 години, когато се прехвърляхме към тях не ни дадоха да вземем на изплащане телефон Samsung А5 2016, който струваше около 600лв. Само по-евтини телефони можеше. Явно трябва да си известно време техен абонат, за да може да вземеш по-скъп телефон на изплащане.