Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

sstamov77
Регистриран: 05 юни 2018, 17:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от sstamov77 » 23 окт 2018, 09:13

Абонат съм на 3 линии, по 45 лв на месец. Забрави за телефон на изплащане преди да са минали 10 месеца. Досега съм си купил 3 телефона и то само в брой, а и освен това ме одрусаха по 4 такси напред за всяка карта. Имат няква тъпа политика, никой не може да ти каже какъв телефон можеш да вземеш и за колко пари. Оправдават се само с кредитният си отдел, ама с тях няма начин да се свържеш. Общо взето всичко това дразни, защото искам в момента флагман, но няма да затворя едни 1500 лв...

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 23 окт 2018, 09:32

Нови клиенти могат да си вземат смартфон на лизинг от ден едно – при сключване на първия договор с Теленор, след извършване на кредитна оценка.
В зависимост от направената кредитна оценка, Теленор може да изиска предплащане на месечни абонаменти, да предложи друго устройство или устройството да бъде закупено на цена в брой.

Ще те проверят, дали имаш кредити към банки/бързи кредити, или задължения към други мобилни оператори, дали редовно си плащаш сметките, дали са ти спирали услуги поради неплащане, и ще ти изготвят кредитна оценка. Може да има и други критерии, но парен каша духа!

Кредитна оценка правят и на текущи абонати, когато искат да вземат телефон на лизинг с преподписването!
Samsung GALAXY S22 Ultra

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от gog88 » 23 окт 2018, 10:07

Ванката много точно и подробно е описал ситуацията при Теленор при вземането на апарат на лизинг. За айфон на цена + 2000 лв няма абсолютно никакъв шанс да се размине без заплащането предварително на примерно 1/4 от стойността на телефона. Не знам как ще е при този модел на хуауей, но е възможно също да се плати някаква сума от порядъка на 300-400 лева. По принцип избягвам да вземам телефон на лизинг, но предимството при Теленор е, че е възможно да се плати 1/2 от стойността на апарата предварително и тогава оскъпяването е символично.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

martin_p
Регистриран: 11 ное 2008, 19:30

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от martin_p » 23 окт 2018, 11:45

На мен днес ми предложиха 18лв такса с неогр. минути, 120 минути в ЕС и 10ГБ нет /Теленор/. Това го направиха, слад като видяха, че съм пуснал номера за прехвърляне към друг оператор;), ама вече е късно да ме убеждават да остана при тях...

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Мнение от STE1 » 23 окт 2018, 12:56

[Quote]На мен днес ми предложиха 18лв такса с неогр. минути, 120 минути в ЕС и 10ГБ нет /Теленор/. Това го направиха, слад като видяха, че съм пуснал номера за прехвърляне към друг оператор, ама вече е късно да ме убеждават да остана при тях... [/Quote]Това в офис ли го предложиха или по телефона?

Petar.Donchev
Регистриран: 12 окт 2016, 16:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Petar.Donchev » 23 окт 2018, 16:26

Интересно, на мен в магазин на Теленор ми казаха че няма шанс за нещо различно от пълно плащане на устройство за нов клиент. С пораздутите цени това онзчава, че Теленор са вариант само ако реша да търся евтин план без голям ангажимент.

Stefan Peykov
Регистриран: 02 юни 2016, 03:33

Мнение от Stefan Peykov » 23 окт 2018, 19:08

Този план в кой магазин ти го предложиха?

ivo___
Регистриран: 06 юли 2010, 10:30

Мнение от ivo___ » 23 окт 2018, 23:08

Прехвърлихме жена ми преди 1 месец на Теленор. В магазина във Варна ни казаха, че след 1 месец ще можем да преподпишем на "скрити планове" за лоялни клиенти. След проверка на 123 ми потвърдиха, че вече има по-добра оферта за нея на същата тарифа. Отиваме днес в магазина в The mall и момичето ми казва, че няма такова нещо. Да, вече можем да преподпишем, но на текущите оферти от каталога, а след 3 месеца от първоначалната дата на договора бихме могли да се възползваме от преференциални оферти за лоялни клиенти. Не знам дали момичето не беше запознати, не знам дали от оператор ме подведоха или още във Варна ме подхлъзна консултанта, но ми е някак горчиво. Преосмисляме дали и аз да се местя при тях или да си оставам на Виваком... Определено тъпа ситуация за нас. 25лв за 5ГБ си е болезнена оферта... Дано все пак пускат приятни оферти след въпросните 3 месеца или дори и по-рано...

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 23 окт 2018, 23:29

Кви са тея 5 ГБ за 25 лв.??? :( Виваком за 26 лв. ми дадоха 22ГБ и 200 минути към ЕС и разбира се неограничени към всички в България... Що си нахендрил жена си при тея телепорци при тва положение одея нямам

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Мнение от tzincbg » 24 окт 2018, 06:28

В такъв случай директно се звъни на 123 пред служителя. Не ги жалете. Не заслужават, ама грам.

Отговори