Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Миналата седмица прехвърлих една карта от БОБ на предплатена А1.
Голяма битка беше!
Предлагаха ми за 8.99лв. 200мин. и 3500МБ, но това не ме устройваше и все пак я прехвърлих на предплатена.
Голяма битка беше!
Предлагаха ми за 8.99лв. 200мин. и 3500МБ, но това не ме устройваше и все пак я прехвърлих на предплатена.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И аз имам една карта на БОБ, която ползва майка ми - 2,89 и 100мин. към всички. Има ли нещо около тия пари с повече минути /150,200,250.../?
Дразни ме, че сега се отчита на 60сек и тия 100мин са реално около 70мин, поне аз така го смятам и разбирам.
Дразни ме, че сега се отчита на 60сек и тия 100мин са реално около 70мин, поне аз така го смятам и разбирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]И аз имам една карта на БОБ, която ползва майка ми - [B]2,89[/B] и 100мин. към всички. [B]Има ли нещо около тия пари с повече минути[/B] /150,200,250.../?[/Quote]
Това бъзик ли е? :D
Това бъзик ли е? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Защо да е бъзик?! Имаше преди около две години промоция в БОБ и после я спряха.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Те не искат да предложат адекватни планове на изтичащите които са за 18 лв , вие търсите за 3 лв. което е абсурдно при положението в момента.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Всъщност има нещо изгодно - А1 предплатен план 100 мин + 1000 мб - 6 ЛВ зареждане. Или 10 лв 200 мин + 2000 мб.
След третия месец поредно зареждане дават и по 100 мин. към А1.
Отделно всеки месец от приложението "Моят А1" с отзив от раздел "гаранция за обслужване", можете да си добавите по 500 мб.
Но ще трябва страшно обикаляне, молби и заплахи, за да я прехвърлят същата карта на нея, защото им режат от парите за такова изпълнение. В един друг форум пич беше успял в 30-тия офис.
По-лесно е да се купи нова предплатена карта.
След третия месец поредно зареждане дават и по 100 мин. към А1.
Отделно всеки месец от приложението "Моят А1" с отзив от раздел "гаранция за обслужване", можете да си добавите по 500 мб.
Но ще трябва страшно обикаляне, молби и заплахи, за да я прехвърлят същата карта на нея, защото им режат от парите за такова изпълнение. В един друг форум пич беше успял в 30-тия офис.
По-лесно е да се купи нова предплатена карта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
;)"Всъщност има нещо изгодно - А1 предплатен план 100 мин + 1000 мб - 6 ЛВ зареждане. Или 10 лв 200 мин + 2000 мб."
Забравяш, че освен тези 6 или 10 лв, се заплаща и такса от 5 лв. при всяко презареждане за да се ползват тези минути и МВ, което реално вдига цената на 11 или 15 лв. на месец !(beer)
Забравяш, че освен тези 6 или 10 лв, се заплаща и такса от 5 лв. при всяко презареждане за да се ползват тези минути и МВ, което реално вдига цената на 11 или 15 лв. на месец !(beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Не е вярно! Тези 5 лв се вземат ОТ ВЕЧЕ ЗАРЕДЕНИТЕ ТОКУ ЩО 6 или 10 лв.
Т. Е. Зареждаш 6 ЛВ, взима ти 5лв, остава ти 1лв и ти дава 100 мин + 1000 мб. Зареждаш 10 лв, взима ти 5 лв, остават ти 5 лв и ти дава 200 мин и 2000мб.
Дори с Остатъка можеш да зареждаш допълнителни пакети или смс да пращаш, да звъниш на 0700...
Т. Е. Зареждаш 6 ЛВ, взима ти 5лв, остава ти 1лв и ти дава 100 мин + 1000 мб. Зареждаш 10 лв, взима ти 5 лв, остават ти 5 лв и ти дава 200 мин и 2000мб.
Дори с Остатъка можеш да зареждаш допълнителни пакети или смс да пращаш, да звъниш на 0700...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
https://www.a1.bg/drugi-mobilni-uslugi
Тези планове няма ли да бъдат предложени и на клиенти на боб? За 8 лв има 200 мин, 200 МБ и неграничени към 5 номера на А1.
Тези планове няма ли да бъдат предложени и на клиенти на боб? За 8 лв има 200 мин, 200 МБ и неграничени към 5 номера на А1.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Не мога да ви разбера.. за да спестите 5 или 10 лева, правите всякакви магии и хем се ограничавате пък сте недоволни..
Един съвет от мен!
Подпишете план, поне с минути, които няма да ви свършат, а ако толкова държите на много гигабайти - се ориентирайте към плана смарт ю...
Искате и винаги сте недоволни!
Аз минах от а1 към виваком, точно заради това, че никой друг оператор не предлага - неограничен нет на макс скорост!
Да, вярно, таксата е 50 лв, но има много плюсове, които няма смисъл да ги разнаснявам.
С няколко думи.. по евтиното много пъти излиза по скъпо.. затова недейте да ревете!
Един съвет от мен!
Подпишете план, поне с минути, които няма да ви свършат, а ако толкова държите на много гигабайти - се ориентирайте към плана смарт ю...
Искате и винаги сте недоволни!
Аз минах от а1 към виваком, точно заради това, че никой друг оператор не предлага - неограничен нет на макс скорост!
Да, вярно, таксата е 50 лв, но има много плюсове, които няма смисъл да ги разнаснявам.
С няколко думи.. по евтиното много пъти излиза по скъпо.. затова недейте да ревете!