Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Днес подписах план който ме устройва Unlimited 22 но беше зор да го дадат. Разправях се половин час, пак се опитваха да ми притикат по скъпите (angry)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Не мога да ви разбера.. за да спестите 5 или 10 лева, правите всякакви магии и хем се ограничавате пък сте недоволни..
Един съвет от мен![/Quote]Първо: Благодарим за безплатния съвет, но ще ни позволиш да не се възползваме от него - много ти личи, че правиш скрита реклама на един от операторите, пипай по-тънко, ако искаш да ти се вържем.
Второ: Хич не се опитвай да ни разбереш, това не е "лъжица за твоята глава". Давай си там по 5, 10 лева горница на месец и ни остави да си споделяме как да си намалим таксите, на мен например това ми е нещо като хоби. :)
Един съвет от мен![/Quote]Първо: Благодарим за безплатния съвет, но ще ни позволиш да не се възползваме от него - много ти личи, че правиш скрита реклама на един от операторите, пипай по-тънко, ако искаш да ти се вържем.
Второ: Хич не се опитвай да ни разбереш, това не е "лъжица за твоята глава". Давай си там по 5, 10 лева горница на месец и ни остави да си споделяме как да си намалим таксите, на мен например това ми е нещо като хоби. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Днес подписах план който ме устройва Unlimited 22 но беше зор да го дадат. Разправях се половин час, пак се опитваха да ми притикат по скъпите[/Quote] Те това е, БРАВО! така се прави, не се предавай никога. Честито! :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз я имам като персонална оферта на Моят А1,
но с 2 лв отгоре.
но с 2 лв отгоре.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
те от тоя месец ги увеличиха с 2 лева тия персонални Unlimited 22 и Unlimited 24. Явно на място още дават на старите цени или не са си обновили цените навсякъде.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Какво предлага 22лв. Unlimited?
Другите 2 оператора дават ли специални оферти онлайн?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Unlimited 22,включва - Неограничени минути към всички оператори, (включително стационарни), 6000мб нет на бърза скорост, 50 мин. към ЕС, 50 мин./смс/мб роуминг към ЕС, препоръчителни мрежи в Сърбия, Турция и Македония, 3325мб нет в роуминг, 100гб диск бг (не знам това какво е).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз съм на БОБ със "Златен" план от 6ГБ 4Г, 1000 минути и в А1 ми викат за 22лв. ще имате повече интернет - викам колко - 4ГБ - смях... Викам им аз сега имам 6GB за 18,80 и 1000 минути, след малко мълчание ми вика , ми ще ги направим на 10 GB за 22лв. ;-) Засега мисля да не им се връзвам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И аз съм на тоя план и също ми предлагаха това,но 6000 мб за 22 лв.Опънах им се и вдигнаха нета на 10000,но цената отиде на 27 лв.Засега изчаквам.Моля за мнение!!