Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Натискай ги за 22лв. на мен ми предложиха, но няма да се съглася. Безсрочен си е безсрочен. 6GB не са малко.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Има unlimited 24 но го дават за 24-26лв аз се отказах. Бях с 11гб., но никога не съм ползвала повече от половината. За по малко пари съответно нетът пада. Може да има по изгодни Коледни оферти, но не ми се чакаше.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А защо не се прехвърли на Виваком? Със сигурност щеше да получиш по-добра оферта, а както всички знаем Мтел винаги са гледали да прецакват клиентите. Освен това, с Виваком ще имаш пълно 4G и скорости от над 100 мбпс абсолютно навсякъде.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
В момента операторите са се стиснали яко. Вдигнаха цените рязко. Предполагам, че целта е пак всички да преподписват на промоционални условия. Вероятно от 1 декември ще пуснат коледните промоции и ще има добри предложения.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ходих естествено да питам в различни офиси. Предложиха ми неограничени минути и 15гб. за 20.99лв. Обаче! Подписвам договор на стандартен план, а това което ми предложиха щели да ми пуснат след 50 дни или след 2-3м. Питах пише ли го в договора - отговор - Не. А че от какъв зор ще подпиша стандартен договор от каталога и ще се надявам да ми предложат обещаното....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Apple_fan: Значи гледай сега прехвърлих се от А1 на Виваком и наистина нет-а им е по добър, но да кажеме примерно са 50% по високи скоростта на интернет-а. Това говоря за гр.София кв. Изток , Гео Милев, Слатина , Младост 1 и Суха Река - началото около Била където Ванката редовно пуска тестове. Скоростите на download са от 30 до 80 ( max ) Mbit-a. На upload са зле: От 5 do max 28 Mbit-a. Апарата е huawei p20 pro така че не знам с какво ги дигате тези скоростти над 100 Мбит-а.
[Quote]Освен това, с Виваком ще имаш пълно 4G и скорости от над 100 мбпс абсолютно навсякъде.[/Quote]
Потвърждавам. Мрежата на Виваком е в пъти по-добра от тези на другите оператори. (yes)
Потвърждавам. Мрежата на Виваком е в пъти по-добра от тези на другите оператори. (yes)
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За A1 One Unlimited, гледайте да не забравите да заявите махане на "Месечна такса - Екстра" за 2 лв за HBO Go и Voyo. Затова примерно A1 One Unlimited 22 го дават за 24 лв на месец по подразбиране.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Хора,
Някой чувал ли е нещо за коледни оферти?
Под сурдинка се говори, че няма да има или ще са кофти. Това чувам аз.
Някой чувал ли е нещо за коледни оферти?
Под сурдинка се говори, че няма да има или ще са кофти. Това чувам аз.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Мъча Теленор за добра оферта за преподписване. Като им откажа офертата и кажа, че отивам във Виваком ми казват "Изчакайте до 1 декември, ще има доста по-добри оферти". На 2 места ми го казаха. Като обикновен клиент влизам в магазините, не познавам хората, които ми дават тази информация.