Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

pprofi79
Регистриран: 13 окт 2017, 18:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от pprofi79 » 12 ное 2018, 14:00

Има много добри оферти за около 20лв + -.
Но при моя случай, понеже работя по 24 часа и през нощта искам да гледам тв и да ползвам тубата, а в работата ми няма уай-фи, затова ползвам смарт Ю..
Не мога да си обесня, защо само един от операторите ни предлага план с неограничен нет на макс скорост!?

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от tzincbg » 12 ное 2018, 14:34

Щото на другите мрежите и сега са в по-голямата си част около 30 мбит...

Потребителски аватар
Mapuok
Регистриран: 30 юни 2016, 12:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Mapuok » 12 ное 2018, 15:08

Това е некоректна практика. Мобилтел също правят подобни магарии.
И оплакването от тях, не мисля че е хейт.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Вито » 12 ное 2018, 15:10

Мене служителката си ме уведоми за допълнителните пакети. Така или иначе над 20ГБ не стигам, и няма шанс да активирам каквото и да било. В крайна сметка си чети какво подписваш!

pprofi79

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от pprofi79 » 12 ное 2018, 15:25

Аз, преди няколко мои поста.. потребителите ме критикуваха, че държали на евтини планове и такива, а може би аз съм бил симпатизирал или едва ли не съм правил реклама на оператор, затова питах!
Няма нищо лошо да търсим изгодни оферти и ако нямах нуждата от неог. нет , на макс, нямаше да сменя оператора.
Само един оператор предлага неог. нет на макс!?
За мен лично, бях абонат на а1 близо 20-години, но поради нуждата ми от такъв план - смених оператора.
.. не правя реклкама!
Виждам, че във всички оператори има добри оферти, като неограничени минути и някакви такива до двайсетина лева, биха ме задоволили и мен напълно, дори да са 2000 минути, но аз конкретно търсих неог. нет на макс.. оказа се,че го има и в другите оператори, но примерно - полицейски карти и такива, аз няма как да взема такъв план, затова ми стана интересно- защо само един от операторите дава такъв план, разбира се срещу повече пари..

Потребителски аватар
Mapuok
Регистриран: 30 юни 2016, 12:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Mapuok » 12 ное 2018, 15:49

Неограниченият нет, е рекламен "трик", подобен на неограничените минути. Психология.
Надявам се, скоро да стане като минутите - в почти всички планове, а разликата в цените да идва от международни минути, телевизия и подобни.

pprofi79

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от pprofi79 » 12 ное 2018, 15:54

Mapuok : Нещо не ви разбрах... кажете конкретно за потребители като мен, които имат нужда от такъв мобилен нет, защо само един оператор предлага такъв план, като изключим полицейски карти и такива, обосновете се!
Аз рабирам, че при всичките оператори има неог. нет, но не на макс!

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от tzincbg » 12 ное 2018, 16:20

Отговорих ти - ще се претоварят.

Неограничен ще е докато няма злоупотреби масово. Почне ли да кляка мрежата, че въведат разумно потребление, бъдете сигурни.
Има още един оператор с неограничен трафик в момента - тиком. Пак по същата причина - не е претоварена мрежата.

pprofi79

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от pprofi79 » 12 ное 2018, 16:35

tzincbg : Нали имам договор, как така ще се променят условията по договора?..
За какво разумно потребление говорите?
Ако се окаже, че имат някакъв проблем, дали с мрежата или какъвто и да е, какво следва?
От десетина дни, откакто ползвам неог. на макс, не съм имал проблем!
Имам един колега е на смарт ю близо година вече и той не е имал проблем!

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от nmnikolov » 12 ное 2018, 16:49

Има си довогори, и в тези договори операторите са си вързали гащите. Почти сигурно е, че в общите условия има дефинирано какво е разумното потребление и че над тези граници имат правото да те резнат...

Отговори